Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:22, 16. 6. 2023.

Poplavljen deo Prokuplja, voda stigla i do groblja [foto]

IMG-ad3763bb8eed2bc3c830dd46684fd701-V foto: Ljubiša Mitić

Deo naselja Garić, teniski tereni, bazen i bunari za snabdevanjem dela grada vodom poplavljeni su, voda je probila u podrume i kuće građana Prokuplja, a jedan deo ovog grada nema vodu. Voda, kako javlja novinar Južnih vesti sa terena, stiže i do groblja u Prokuplju, a na više lokacija su džakovi peska i rizle.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Бата Рака из Ниш

    13:35 // 16. 6. 2023.

    Оћете ли киселу или ову нашу домаћу гробљанску?!

  • Ivan

    16:20 // 16. 6. 2023.

    Oduvek ista priča!??

  • Nemam

    18:04 // 16. 6. 2023.

    Cestitam!
    Bez brige, idu izbori pa glasajte opet za 1000 dinara do neke sledece poplave.

  • totalni pad

    18:15 // 16. 6. 2023.

    Ova nakaradna i polupismena vlast na čelu sa frigomehaničarem, konobarom i onim nazovi gradonačelnikom je ionako sve devastirala u ovom gradu počev od gradskih ustanova i preduzeća pa nadalje. Na sledećim gradskim izborima građani ovog grada treba da ih pošalju tamo gde im je i mesto, na smetlište, Sramote jedne.

  • Dragan Petrovic

    07:29 // 17. 6. 2023.

    Ne vidim neko uzbudjenje u vladi zbog potopljene Srbije,kao ni kod malog Slobe cija je Zitoradja poplavljena...rodjen na KIM,pa i potpisao briselski sporazum...ako dr Laketic ne pomogne svom gradu,ne znam kako magarci podnose vodu,oni ce valjda.Sledece glasanje sa ronilackim maskama da se setite dok plivate do glasackog mesta za koga glasate ,ako vam je preostalo malo ispranog mozga...

  • Miloš Ivković

    14:52 // 17. 6. 2023.

    Brže jače bolje
    Samo Napred !

  • Realno

    15:23 // 17. 6. 2023.

    Mi Prokupčani već 11 godina živimo u elementarnoj nepogodi sa ovakvim ljudima na vlasti, tako da je ova poplava malo dete u odnosu na ono šta je nas snašlo i kako izglada naš grad sa ovakvima na vlasti. Gradski budžet pred raspadom, gradske ustanove i preduzeća uništena i likvidirana, komunalna infrastruktura u rasulu. To je rezultat ovih stručnjaka na vlasti posle 11 godina našeg stradanja.

    • petarle

      21:35 // 17. 6. 2023.

      Da,u pravu si,kad bi se zezali,nije samo ova vlast kriva vec i sve prethodne,jer je Srbija neuredjena zemlja,neuredjena korita reka,svuda siblje,otpad,to je tako decenijama,i jedna vlast ne moze to sve da uredi,pogotovu sada,kad se i klima promenila,na gore

  • Гага

    19:02 // 17. 6. 2023.

    Боже,што су лепе куће...стилске,етно...а што су грађене на тако ниским местима?!

  • Cemu to?

    11:11 // 18. 6. 2023.

    Strasnoo

  • .

    12:11 // 18. 6. 2023.

    Ljudi u komentarima su zaista nezahvalni i licemerni. Ako ćete već da kukate, gundjate i da krivite vlast zbog očajne situacije u gradu, zašto se ne biste vi sami organizovali i počeli da zakrpljujete puteve, skupljate smeće sa ulica, uredjujete zgrade, itd...? Na kraju krajeva, to je vaš grad u kome vi živite, tako da se malo potrudite - preuzmite posao u svoje ruke.

    • Use i u svoje kljuse

      14:50 // 18. 6. 2023.

      Jel zna neko gde nam je nedodorljivi predsednik skupstine prokuplja,frigo badza,prvi covek vlasti,ne dolazi na posao,nema ga na skupstini,nema ga ni u vanrednoj situaciji,a platu i dnevnice redovno prima kao da je tu.Nema ga sada da BAHAT sa visine izbacuje novinare i radnike iz sale skupstine.A o poslaniku da ne pricamo,nema on vise vremena za Prokuplje,sta je za njega jedna poplava,daleko je BG.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: