Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:47, 6. 12. 2012.

| Društvo

Popravljaju "jajasti" kružni tok

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
rusenje.jpg
foto: Valentino Nikolić

Nakon pisanja Južnih vesti o kružnom toku neobičnog i nepravilnog oblika na Somborskom bulevaru u Nišu, građevinske mašine počele su rušenje susednih kuća.

Bageri i teška mehanizacija otpočeli su u sredu tokom dana da ruše ogradu kuće sa istočne strane sporne saobraćajnice.

Srušen je pomoćni objekat  i uklonjeno drveće iz dvorišta, dok sama kuća za sada nije došla pod "udar" građevinaca. Mašine za sada zaobilaze i bandere od kojih saznajemo da je jedna i dalje u funkciji, odnosno da i dalje ima struje u kablovima.

Podsetimo, reč je o kružnom toku kod koga je tek nakon što je "Google maps" objavio nove snimke Niša iz satelita, postao jasno vidljiv neobičan oblik. jajasti kružni tok

U Direkciji za izgradnju Niša odbacili su informacije da su dosadašnji radovi na izgradnji ove saobraćajnice izvođeni bez građevinske dozvole i tvrde da su problem izazvali nerešeni imovinsko-pravni odnosi zbog kuće sa istočne strane saobraćajnice.

- Vlasnik te kuće prvo je dao, a zatim povukao saglasnost za rušenje kuće - rečeno je u Direkciji.

Ovaj kružni tok već je pre petnaestak dana bio hit i na nacionalnim medijima nakon što su Južne vesti objavile snimak jednog čitaoca načinjen od fotografija koje su svakodnevno snimane punih godinu i po dana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • komsija

    13:59 // 17. 1. 2013.

    Ovaj komentar j upucen JUZNIM vESTIMA
    "jajasti kruzni tok" o kome ste pisali [re vise od mesec dana(kada su i konacno poceli da uklanjaju kucu koja smeta, ostalo je na tome...

    Mislim da ste doprineli dosta tim clankom, i nilo bi dobro da ponovo pokrenete temu o tome, kako bi IM skrenuli paznju, jer dok ih neko ne opomene da treba da rade nesto, samo bi sedeli...

  • Milos Bogdanovic

    18:41 // 5. 1. 2013.

    pisete i slikate radove a evo mesec dana posle vaseg slikanja se stoji na tome sto je uradjeno tog jednog dana ZALOSNO ALI ISTINITO proverite

  • mosa

    18:53 // 11. 12. 2012.

    Gubimo vreme i energiju kukajuci zbog Banane a svako normalan (da je na njegovom mestu) bi se sam prijavio u KPZ da ga gradani ne gledaju.Medutim on je kreten koji ne silazi sa TV-a laze,muva,obecava...gleda nas i misli da smo debili.Vreme je da tom zlu pokazemo da nismo!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: