Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:02, 28. 4. 2021.

Porodice nastradalih u nesreći na Bulevaru u Nišu: Tražimo izmenu Zakona

protest Traže izmenu zakona; foto: T. T.

Nekoliko desetina Nišlija okupilo se u parku preko puta Osnovnog suda u Nišu tražeći izmenu Zakona o bezbednosti saobraćaja i veće kazne za bahate vozače koji izazivaju udese sa smrtnim ishodima. Rodbina poginulih iz nesreće na Bulevaru Medijana koja je i pokrenula više protesta, pored izmene zakona traži i da se urede pešačke staze, a zahteva i veće kontrole noćnih vožnji, naročito na niškim bulevarima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Naissus

    18:11 // 28. 4. 2021.

    Kao vozac koji je svakodnevno po 12 sati u saobracaju, mogu samo da kazem da policiju uopste ne zanimaju bahati vozaci. Oni, medju prvima, ne vezuju pojas, koriste telefon prilikom voznje, voze na pozicionim svetlima, pale rotaciju kad god im se cefne....Oni jedino kazne za pojas i svetla mogu da napisu ili da slucajno ulove nekog pod dejstvom alkohola medju 100+ zaustavljenih vozaca. Ponos grada

  • Sojic

    19:52 // 28. 4. 2021.

    Nebojte se izmenice nazadnjaci zakon umesto robije ubice ce nositi sest meseci nanogicu specijalno napravljena u kini

  • Pera

    21:31 // 28. 4. 2021.

    Policija u Nišu veoma slabo i malo radi. U drugim gradovima u Srbiji koliko sam imao prilike da vidim i na svojoj koži da osetim, policija je mnogo profesionalnija u poslu. Ovde u Nišu policija neće da radi svoj posao i to im se toleriše od strane načelnika PU Niš. Nerad i javašluk, jer im se može tako. Smeniti načelnika PU Niš i saobrać policije.

    • Penzioner

      23:05 // 28. 4. 2021.

      Uskoro penzionisan! Ili možda produži još koju godinu.. Ipak teško srcu pada gubitak državnih povlastica.. Vozikanje škodom, audijem, dzipom, o trošku naroda! Kada ih čovek sluša sve imaju, al nikako pozornike da vrate na ulice.. Smena nije rešenje, već utvrđivanje prouzrokovane štete i krivična odgovornost!

    • Ja

      06:38 // 29. 4. 2021.

      Stanari ispod mene, luduju, urlaju u pola noći, haos prave i to se ponavlja. Ja pozovem policiju, odgovor mi nismo nadležni, zovite komunalnu. pozovem komunalnu, godpođa sva nezainteresovana mi objašnjava kako je lokal pretvoren u stan i oni nisu nadležni. Ja kažem sram vas bilo mi vas plaćamo, i policija dolazi kod mene te noći sa komunalnom i kaže mi kako sam snimnjen i kako cu dobiti prijavu!

  • Dzamutka

    04:55 // 29. 4. 2021.

    Grad Nis je postao jedna wc solja za sve seljobre sa strane, naselilo se sve i svasta, dovukli sa sobom i selski mentalitet a vecina tih seljobera radi u drzavnim sluzbama.

  • Miloš

    06:17 // 29. 4. 2021.

    Kao što meni jednom rekoše, tinejdžeri su nepouzdani za iskaze često ih menjaju...
    Onda menjajmo zakon, da bi bio za sve isti. Ili da se selimo...

  • Stojko

    08:08 // 29. 4. 2021.

    Ministarstvo se bavi OVALNIM TOČKOVIMA, ZANEMARLJIVIM OŠTEĆENJEM LIMARIJE, FOTOGRAFISANJEM AUSPUHA, a za BAHATU VOŽNJU i POSLEDICE nema vremena. Izopačenost na pretek, koje samo u Srbiji ima.

  • Micia

    00:29 // 16. 5. 2021.

    Nema od toga ništa. Zar ne znate čiji je on sin. Pa zbog njega je odmah ujutro došao Ministar unutrašnjih poslova da"sredi" policiju i ispegla malo izveštaj.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: