Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:37, 18. 4. 2019.

| Društvo

Pošiljka iz Hong Konga za gradonačelnika Leskovca: časopis i dve diplome

Autor:B. AntićIzvor:Južne vesti
cvetanovic
Upitna stvarna vrednost priznanja, foto: Grad Leskovac

Nagradu za uspešnog lidera organizacije “The bizz awards”, za koju svako može da se prijavi sam, a nije poznato da je onaj ko se prijavio nije i dobio, sada ima i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. Stigla je iz Hong Konga i to za "uspešnog lidera i izvanredno poslovno rukovodstvo". Zasluge Cvetanovića deo su istog odlikovanja koje je ranije stiglo leskovačkoj Opštoj bolnici, odakle su potvrdili da kotizacija košta 900 evra.

Prema podacima sa gradskog sajta, Cvetanović je dobio diplomu za izvanredno poslovno rukovodstvo i to na predlog Odbora za evaluaciju organizacije koja dodeljuje nagrade. Za priznanje uspešnog lidera se ne navodi da li ga je kandidovao neko ili se prijavio sam. nagrada bizz awards Apliciraš, platiš i dobiješ prizanje, foto: printskrin

U Cvetanovićevom kabinetu su rekli da su diplome stigle pre neki dan i da su deo "odlikovanja" koje je prošle godine dobila Opšta bolnica. Sem tadašnjih 900 evra, kako kažu, ništa nije doplaćivano.

Njihova praksa je da te diplome šalju kada izdaju časopis sa godišnjim dobitnicima priznanja. Nama su uz časopis stigle i 2 diplome za gradonačelnika. Organizatori su ih tada namenili njemu, s obzirom na to da je bio tamo, ali i da je doprineo radu Bolnice - kažu u Kabinetu.

Inače, leskovačka Opšta bolnica je decembra 2018. godine iz Hong Konga donela priznanje ove organizacije za pozitivno poslovno okruženje, a kako je tada rekao direktor Nebojša Dimitrijević, protiv koga je u međuvremenu pokrenut postupak zbog korupcije, dobili su poziv od organizacije da učestvuju. Kotizacija ili cena nagrade je 900 evra, što su, kako je tada rekao, platili iz “svog džepa”.

Na sajtu organizacije međutim ne navode koliko koštaju diploma i statueta, ali pozivaju ljude da se što pre prijave jer su benefiti “prepoznatljivost u svetu biznisa”.

I dok na zvaničnom gradskom sajtu objavljuju pohvale, građani na društvenim mrežama komentarišu sam značaj nagrade koja se može dobiti na dva načina - samoprijavljivanjem preko njihovog sajta ili nominacijom od strane njihovog tima koji prikuplja podatke o uspešnim firmama i poslodavcima.

Ovo fora popuni prijavu, a mi jednom godišnje izvlačimo sretne dobitnike.

Ne, to je fora ko god plati dobije neku plaketu i figuricu, u zavisnosti od toga koliko plati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sss

    18:18 // 24. 4. 2019.

    Sledeci put javite se meni, dacu vam popust jer smo zemljaci. Za 500e ima da vam odstampam diplomu kakvu pozelite!!!

  • Срба

    04:59 // 19. 4. 2019.

    Не могу да одредим да ли је ова мучнина и гађење које осећам само трансфер блама, или ми је заиста зло од оваквог отвореног простачког само-деградирања ових креатура.... Шојић је мало дете за ове селце.

  • Posmatrac

    23:43 // 18. 4. 2019.

    Samo da dodam- zbog ovakvih narcisoidnih svinjarija i lazi, ljudi u normalnim zemljama sa funkcionalnim drzavnim i pravosudnim sistemom gube ne samo radna mesta, vec i svaki kredibilitet za obavljanje poslova u oblastima u kojima su skolovani i/ili radili. Meni je mucno da samo pogledam ove fotografije sa debilastim facama koje se blago leze dok im ko zna ko urucuje kupljene povelje.....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: