Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:06, 15. 2. 2021.

| Društvo

Posipana Ulica Bore Đorđevića Kokana, asfalt još čekaju

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
ulica
Sledi borba stanovnika Bore Đorđevića Kokana za parče asfalta; foto: M. Đ.

Od nastanka Ulice Bore Đorđevića Kokana u niškoj Opštini Pantelej stanovnici su gazili po blatu, ali su, kako navode, posle objave teksta u Južnim vestima o problemima sa kojima se suočavaju zbog neasfaltirane ulice, radnici izašli na teren i posipali je tucanikom i to, dodaju, po nalogu gradonačelnice. Ovo je, kažu, tek početak, jer će se i dalje boriti da dobiju asfalt.

Do pre nedelju dana u ulici na Panteleju nakon kiše pravila su se mala jezera, a sada, kaže Nišlija Miloš Đorđević, stanovnici ne gaze više po blatu.

Ima novosti da su ulicu posipali nakon objavljivanja članka u "Južnim vestima" i to po nalogu gradonačelnice – kaže Đorđević.

Iako je zahvalan što su nadležni konačno obratili pažnju na njihove probleme, smatra da posipana ulica nije pravo rešenje.

To nije asfalt, čisto da reše neki problem, da nema blata, prvi koji su do sada nešto i uradili. Mi smo svesni da je ovo zamazivanje očiju, ali smo zahvalni – navodi on.

Ostaje im, dodaje, dalja borba da stanovnici te ulice nakon više decenija dobiju, kako kažu, svoje parče asfalta.

Podsetimo, odmah iznad pomenute ulice je i Despotovačka, koja je 40 godina bez asfalta i sa divljom vodovodnom mrežom. Nakon pisanja Južnih vesti, nadležni su obišli stanovnike te ulice i obećali rešenje problema.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Ciric

    14:50 // 19. 2. 2021.

    21 vek mi molimo za asvalt
    Strasno

  • Naissus

    12:41 // 16. 2. 2021.

    Pospite sljunak i u Vladimira Milica u Brzom Brodu dok neko ne ostane bez tockova. Neverovatno je da u 21om veku moze da pistoji ulica koja posle svake kise izgleda kao da su granate padale po njoj

  • Anka

    16:20 // 15. 2. 2021.

    Samo čiča zaboravi da je pisao prvo njoj pa vama

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: