Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 6. 4. 2024.

| Društvo

Posle 20 dana asfalt u Rentgenovoj već zakprljen, stanovnici kažu - “ofrlje”

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
434658751_892214119370512_5532786509385342635_n
Svakog asfalta za mesec dana dosta; foto: Nikola Đukić

Prilikom asfaltiranja u Rentgenovoj ulici napravljeno je udubljenje zbog kojeg se na “renoviranom” međublokovskom prostoru sakupljala voda. Stanovnici tvrde da su radnici tek postavljeni asfalt morali da razbiju i postave novu šahtu, a rupu samo zakrpili. Žale se i da nije iznivelisano lepo, radove nazivaju “ofrlje” urađenim.

434261377_1472374553353548_4224152656389893395_n Svakog asfalta za mesec dana dosta; foto: Nikola Đukić Ni 20 dana nije prošlo od asfaltiranja stambenog bloka u Rentgenovoj ulici, a radnici su ponovo bili na terenu i kako kažu stanovnici ovog dela Niša, ispravljali greške koje nisu na vreme i dodaju da su asfalt stavljali samo da bi mogli da kažu da su postavili.

Kada su asfaltirali nije napravljen pravilan luk i napravilo se udubljenje zbog kojeg se nakon kiša nakupljala voda. Sada su nov asfalt koji su nedavno postavili morali su da raskopaju da postave još jednu šahtu i da ponovo asfaltiraju, odnosno zakrpe. Asfaltiran nakon što je asfaltiran, zapravo samo zakrpljen. Ofrlje - kažu ove Nišlije.

434213784_1194817884833492_8581727563392067699_n Svakog asfalta za mesec dana dosta; foto: Nikola Đukić Dok se gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski na društvenim mrežama hvali kako su radovi završeni potencirajući kako je to izgledalo pre i kako izgleda sada, stanovnici kažu da nema razloga da se i oni sami pohvale završenim radovima.

U svojoj objavi na društvenim mrežama, gradonačelnica je prikazala i kako je izgledala i Ulica Pariskih komuna pre i kako izgleda sada, a stanovnici Rentgenove ulice poručuju svojim "komšijama" da mogu očekivati pukotine već za nekoliko dana.

Nije lepo ni iznivelisano, imate prelaze, čak su i ivičnjake proizvoljno spuštali i podizali, uradili su ovaj međublokovski prostor tek da mogu da kažu da su ga uradili, a kako su ga uradili to je već druga priča, jer je već na nekim mestima ispucao - kažu stanovnici.

Ovo nije prvi put da se pojavljuju problemi na tek postavljenom asfaltu u Nišu, a koji ne može da “izgura” ni mesec dana, a da se ne pojave rupe. O kvalitetu asfalta govorili su i stanovnici Branka Krsmanovića kod “Zone 3” jer je i njima trajao toliko.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Pera

    20:50 // 7. 4. 2024.

    Može bilo ko da vam dođe na vlast vi imate nepismenu radnu snagu koja nezna da ama baš ništa uradi kako treba, ulice vam se pre krpljenje asfaltom ne peru, ne mažu rupe već se samo baci asfalt i izlupa lopatama na prašinu i naravno da traje mesec dana.

  • Mika 3

    20:16 // 7. 4. 2024.

    Šta vi imate protiv asfalta koji puca posle deset dana. Kad nema bolji dobra ke i vodogradnja. Naravno za dobar asfalt treba asfaltogradnja. Pokovčami još nesu savladali tehnologiju od pravenje asfslta al za pešes godine će bude kad počnu u rizlu da turaju bitumen. A Sostirobska gradi,radi i vodi varoš ko vođa u Domanovića.

  • Dukiz

    14:59 // 7. 4. 2024.

    Užurbano krpe rupe po minovom naselju, a u ulici Anastasa Jovanovića rupa, čovek može da propadne.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: