Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:39, 4. 10. 2017.

Posle 50 godina ukinuto polaganje vozačkog u Prokuplju

obuka vozaca znak lj..m. Lokalna samouprava zatajila sa usklađivanjem saobraćajne signalizacije; foto: Lj.M.

Od 1. oktobra sve auto-škole u Topličkom okrugu dobile su dopis Ministarstva unutrašnjih poslova kojim se do daljeg obustavlja polaganje završnog ispita za vozački jer lokalna samouprava, ni nakon niza upozorenja i produženog roka, nije uskladila saobraćajnu signalizaciju u gradu sa zakonom usvojenim još 2012. godine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Prokupčanin

    15:27 // 4. 10. 2017.

    Bile su dobre i loše vlasti u gradu, smenjivali su se lopuže i prevaranti, pošteni i nepošteni, ali ko ovi sad tvrdim da nije bilo, niti će ikada biti. Skupila se napreDNO - žuta koalicija preletača kojom upravljaju dva čoveka od kojih jedan živi kod vas, a drugi u Beograd i uništavaju sve čega se dotaknu. Kako je počelo, vozački nam neće ni trebati, uskoro ćemo jahati magarce.

  • Slobodan Mološević

    15:28 // 4. 10. 2017.

    Lepo, obuku i polaganje obaviti u Nišu a sve troškove naplatiti od opštine, ili bolje od onih koji nisu odradili svoj deo posla.

  • Dragan Simić

    16:45 // 7. 10. 2017.

    Nisu tu samo kandidati za vozače iz ove četiri opštine Prokupačkog regiona već tu ima kandidata koji su van regiona vezani za neki posao pa moraju da dolaze na ispit u Prokuplje.Nekima od njih za koji dan ističu položeni teoretski deo ispita i lekarsko uverenje, kako će njima neko iz opštine Prokuplje objasniti da je zbog nečije nemarnosti moralo ovako da bude.

  • Dragan Simić

    06:50 // 13. 10. 2017.

    Samo su semafori ugašeni i tako ostavljeni, niko ništa ne preduzima.Ipak je napreDNO-žuta koalicija u Prikuplju za sada ne prevaziđena u obećanjima i skrivanju istine Očigledno da para nema za popravku semafora koji je već radio.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: