Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:40, 19. 2. 2021.

Posle 6 godina borbe sa više kancera Jelena iz Hana započinje još jednu - za bolji tretman onkoloških pacijenata

Onkologija KC Niš, slika3; foto: Vanja Keser Kako do uputa u Nišu, pita Jelena koja do sada tu dijagnostiku nije dobila; foto: V. Keser

Borbu sa karcinomima Jelena Milenković iz Gadžinog Hana kod Niša vodi već 6 godina, ali je odlučila da javno govori o tome nakon poslednjeg nalaza da ima metastaze na kostima, nakon kojeg tvrdi da nije dobila ni terapiju ni upute za dalju dijagnostiku. U ime svih onkoloških pacijenata zato pita kako se u Kliničkom centru Niš dobija uput za PET skener, X-nož i druge dijagnostičke procedure, a direktor Klinike za onkologiju objašnjava da o tome odlučuju lekari, jer nije sve za svakoga.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Teodora

    11:22 // 19. 2. 2021.

    Onklogija je u rasulu, odrede terapiju i onda nastaje prava golgota. Za zracenje oca sam cekala 3 meseca . Nakon toga hemioterapija e tek tu nastaje haos. Poslat je kuci uz pricu BICE POZVAN.... Uporno sam pokusavala da mi kazu otprlike kada bi to bilo samo su me šetali , prebacivali loptu i upucivali na neku sestru koju nikako ne mogu da nadjem. Da li je ona izmisljena prica da nas zamajavaju

    • Danijel

      15:14 // 19. 2. 2021.

      Da se ta sestra slučajno ne zove Katarina?

  • Mara

    13:36 // 19. 2. 2021.

    Drago dete ja ti želim da se oporaviš i da sve bude dobro kada si ovoliko izdržala izdržale još ,sigurna sam .Ja sam pre 3 godine,izgubila ćerku koja je bolovala od karcinoma.Ni tada nisu marili za pacijente.Počev od kućnog lečenja pa do onkologije.A sada kada su im pare bitne samo je virus aktuelan i nista drugo

  • Alek Sandra

    11:16 // 26. 4. 2021.

    Sta drugo očekivati od klinike (Onkologija Niš) čiji su lekari hapšeni svojevremeno zbog povećane potrošnje citostatika na klinici...A povećana potrošnja je ,zamislite, bila zbog toga što su davani i bolesnicima kojima nisu bili potrebni ti "lekovi"....Zbog favorizovanja određenog proizvođača istih, citostatici za lecenje raka debelog creva su davani i obolelima od raka pluća! Toliko!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: