Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:22, 22. 2. 2021.

Posle Jovanovog slučaja apel policiji iz Fondacije “Tijana Jurić”: Nestanak čoveka i bicikla nije isto

Napuštena zgrada - Branka Krsmanovića Osnivač Fondacije Tijana Jurić poručuje - tokom potrage je zakazala policija ; foto: A. Stankov

Telo osamnaestogodišnjaka iz Niša pronađeno je posle 4 dana od nestanka, baš na lokaciji gde je poslednji put zabeležen signal njegovog telefona, a kako je moguće da policija to mesto nije pretražila i da li je potrage uopšte i bilo pitaju prijatelji porodice, koji su se organizovali i danima pretraživali grad, na kraju i pronašli Jovana. Osnivač Fondacije Tijana Jurić poručuje - tokom potrage je zakazala policija, pa traži da se slučajevi nestanka ozbiljnije tretiraju, a za decu hitno uvede Amber alarm.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • BRACA

    18:40 // 22. 2. 2021.

    NACELNIK POLICIJSKE UPRAVE U NISU AKO IMA I MALO MORALA I OSECAJ ODGOVORNOSTI TREBA ODMAH DA PODNESE OSTAVKU JER JE ON ODGOVORAN ZA RAD I POSTUPANJE POLICIJE U NISU, U SUPROTNOM TREBA BITI SMENJEN !

    • Aleksandar

      22:36 // 22. 2. 2021.

      Ali kako da se smeni kad je po politickoj osnovibstupio na tu funkciju.

  • slavko

    22:50 // 22. 2. 2021.

    Ovom drustvu potreban deeeebeeo reset.Srbija je unazadjena za vreme vladavine SNS a kao nikada do sada.Ovako ni skakavci nisu unistili Namibiju svojevremeno.Zavladalo jedno opste beznadje,narod ubijen u pojam,idijoti vladaju,pametni cute.Ako je policija trazila ovo siroto dete duze od pola sata ja cu da lajem,ali nikada AV AV AV jel to zlo je i unistilo sve sto je iole vredelo.

  • R a l e x i c

    21:55 // 22. 2. 2021.

    Ako se ne varam neki tip je javio da je nesretnog momka video u Beogradu...dovoljno da skrene tok potere!!!!

  • AndrijuS

    16:39 // 22. 2. 2021.

    Vazno da ih ima svuda preko dana kada treba da se pisu kazne za svetla i 51km/h, a kad treba da se trazi decko, onda je tesko pomeriti ... iz stolice

    • jasar

      09:29 // 24. 2. 2021.

      upravo tako,pitanje koliko cemo da trpimo,ovaj teror na ulicama,sa kaznama ovo nema nigde ali nigde i ne znam koliko ce odmazda da traje ...

  • Mara

    04:57 // 23. 2. 2021.

    Džabe se apeluje na državne organe od policije i sudstva nema ništa.Tijana otac se lepo čovek u najvećim mukama izborio za zakon i svaka mu čast.Ja sam isto izgubila jedno dete ,jedino što sam imala pa ja najbolje znam kako živim.Nego policija da malo uvede roditelje i problematika decu u red bez zakona;da ako već roditelji ne mogu ili nemaju vremena,poicija neka radi to.Svi uglavnom imaju decu

  • kaktus

    18:02 // 22. 2. 2021.

    Da ima znanja i stručnosti ,organi su odmah morali PRVO da pretraže taj napušteni objekat - nema vajde dalje pričati , sve je besmisleno.

    • Torpedo

      18:38 // 22. 2. 2021.

      Ne zelim da branim policiju i njihov nerad ! Moderni kriminalci ,prvo pucaju, pa pitaju, ko si , svi su pod teretane, znaju borilacke vestine, rukuju oruzjem ! Obican pozornik, nema sanse sa njima, pa gleda da sacuva glavu ! Da ne pricamo o laznim znackama i sto ,jadan, ne zna, dali je kriminalac pod zastitom drzave ! Na crno moze da mu izadje, sto im se suprotstavlja!
      Zato, begaj u ladovinu !

  • MajkaMara

    19:20 // 22. 2. 2021.

    Policija-to je najporodičnija firma gde se ljudi zapošljavaju ISKLJUČIVO preko rodbinskih veza a njihove diplome su uglavnom upitne-dobijene na kvazi školama i preko veza...šta da očekujemo? Da znaju da rade posao? Ne,znaju oni gde je dobra pljeskavica,burek a policijski posao...ma kakvi.

  • Mile

    21:09 // 22. 2. 2021.

    Da ste izlagali policiju da ima dzoint u dzepu nasli bi ga za 5 minuta.. Sta ce se cimaju ako ne pisu kazne..

  • Miljan Stojanovic

    23:35 // 22. 2. 2021.

    Da bruka bude veca, policijska stanica se nalazi na oko 100 metara od lokacije gde su nasli momka..

  • mm

    18:19 // 22. 2. 2021.

    Policijska stanica udaljena 100 metara od ove zgrade

  • Драган

    22:45 // 22. 2. 2021.

    Не толико давно имали смо полицију на улицама увече и преко ноћи па у току патроле зауставе децу, виде ко су, попричају са њима и делују превентивно и добронамерно, а сада увече и преко ноћи само сумњиве особе, а полицајаца нигде, ни када их позовеш неће да дођу и само су заинтересовани када примају плату. Мањем делу полицајаца који покушавају да раде поштено и професионално се извињавам за комент

    • Bulevar

      13:56 // 23. 2. 2021.

      Brabo brate za komentar. Secam se kao klinac ranije,uvek su imala dva pozornika u parku. Imali su pravo da legitimisu svako sumnjivo lice. Gradjani seoecali sigurnim. Danas toga vise nema.

  • Mara

    04:49 // 23. 2. 2021.

    Sramota za državu

  • X

    10:32 // 23. 2. 2021.

    Policije odavno nema u Nisu. Nikakva korist od nje. Strasno ! Zavuku se negde i to je to

  • Vasilija

    12:42 // 23. 2. 2021.

    Umesto da policija prvo proveri mesto gde su locirali signal telefona oni ”vode” istragu u prazno. Zbog ovog propusta bi neko morao da odgovara!! Tragedija za ovog momka i njegovu porodicu, ali policija neka ispita sve detalje. Kako i sa kim je momak dospeo tu, to je bar moguce utvrditi. Sigurno postoje kamere. Izgubismo mladost Srbijo! Budi se!

  • ???

    04:29 // 23. 2. 2021.

    Da li policija zna ko se sve tu skuplja i da li su skrenuli paznju da se taj objekat nekako zatvori?

  • XY

    01:40 // 24. 2. 2021.

    ne tako davno se desilo slično u Banatu između dva sela (udaljenih oko 10 km) da je dečko od 20ak godina motorom krenuo iz jednog sela u drugo i da mu se gubi svaki trag. nakon SKORO TRI MESECA traganja porodice, prijatelja, dronova i navodno policije, pronađen je odjednom tu, pored puta, mrtav, motor u delićima. Bojim se da je i tad, kao i sad, to prikriveni zločin policije.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: