Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:42, 17. 9. 2021.

| Društvo

Posle pauze zbog rekonstrukcije počeli da rade zatvoreni bazeni "Čair"

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
800x600_Bazen-Cair-plivanje-foto-Vanja-Keser
Počinje sezona na zatvorenim bazenima; foto: V. K.

Popravke i radovi u okviru godišnjeg održavanja na zatvorenim bazenima Sportskog centra “Čair” završeni su i od danas će građani moći da ih koriste u terminu od 12 do 18 sati. Od ponedeljka se nastavlja sa biznis terminima, a svim posetiocima će početkom oktobra biti na raspolaganju i sauna.

Tokom avgusta su počeli radovi na unutrašnjim bazenima i oni su bili zatvoreni za korisnike. Kako je tada rečeno iz SC "Čair", menjale su se oštećene pločice, filteri, popravljale pumpe, farbalo se dno bazena, a menjao se i prelivni kanal.

Sada su zatvoreni bazeni opet dostupni, a Nišlije će ulaznicu za redovni i biznis termin, koji je predviđen u jutarnjim satima od 7 do 8:30, plaćati 200 dinara. Za decu do 4 godine ulaz je besplatan, dok će cena ulaznica za nešto starije mališane od 4 do 7 godina koštati 100 dinara.

Kako kažu iz SC “Čair”, planirano je da sauna počne sa radom od 1. oktobra, u zavisnosti od vremenskih uslova, a cena korišćenja biće 200 dinara.

Sauna je sada sređena, imali smo neke tehničke probleme koje smo rešili, tako da čekamo samo u zavisnosti od vremenskih uslova, jer su sad visoke spoljašnje temeperature i od 1. oktobra ćemo najverovatnije pustiti saunu u ponudi - kaže upravnik bazena.

Pored ulaganja u saunu, ističe, na bazenima se radilo redovno servisiranje, čišćenje, menjanje vode i promenjena su sva tehnička postrojenja.

Upravnih Kupališnog kompleksa Milan Milanov, najavio je i pokrivanje otvorenih bazena u toku zime, odnosno početkom naredne godine, sa čime bi bio rešen dugogodišnji problem klubova i prenosnog procesa.

Sa tim bi smo rešili klubove, gde bi oni izašli napolje da treniraju, a onda bismo bili u mogućnosti da budemo na raspolaganju našim sugrađanima, od ranih jutarnjih časova do večernjih - kaže Milanov.

Kupačima je omogućena i loyalty kartica koja košta 250 dinara i uz koju imaju 30 posto popusta na sve usluge.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • BanovanStrahinjić

    12:07 // 17. 9. 2021.

    Nišu treba možda još jedan zatvoren bazen, na ovom se organizuju treninzi, obuke, plivanja, ronjenja, vaterpola... Tu se dodaje i nastava fakulteta fizičke kulture. Radi od 12 do 18 za građane, kada prosečni građanin boravi na poslu. Znači ili još jedan bazen samo za sport ili promena termina.

  • Rekreativac

    11:57 // 17. 9. 2021.

    Lepo je to što je bazen osvežen ali ima još i važno pitanje tuš kabina tj. tuševa. Da li su i tuševi sanirani. Na kraju maja tuševi su radili tako da su neki radili a neki ne, na većini nije bilo raspršivača, čim se uključe dva ili više tuševa tempertura vode postane neprijatno hladna (što je posebno problem za decu). Ništa nisu saopštili o tome pa nam ostaje da to, danas, proverimo na svojoj koži

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: