Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:49, 18. 6. 2012.

| Društvo

Posle žurke ostala deponija

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
tvrdjava smece
Smeće nakon žurke

U subotu je u Nišu, na platou iza Salona 77 održana “Tuborg žurka”, a dva dana posle na istom mestu ostala je prava deponija.

Plastične čaše i flaše i kartonske kutije juče su tokom celog dana “krasile” ovaj prostor u Tvrđavi, a sa uklanjanjem se krenulo tek danas.

Iz Javno komunalnog preduzeća “Gorica” su Južnim vestima prvo rekli da nisu upoznati sa činjenicom da je u subotu tu organizovana žurka, ali da će to biti očišćeno u najkraćem roku.

Ipak, kasnije je iz ovog preduzeća stigla drugačija informacija. tvrdjava 2

- Došlo je do previda. Mi smo njima dali saglasnost još pre dva meseca, ali jednostavno smo prevideli i zbog toga se nije juče krenulo sa uklanjanjem smeća – kaže Tatjana Radić, rukovodilac radne jedinice održavanja javnih površina JKP “Gorica”.

Kako je Radićeva potvrdila Južnim vestima ta saglasnost znači i obavezu “Gorice” da očisti taj prostor nakon žurke. Radićeva kaže da se u takvim situacijama radi i nedeljom, ali ovog puta je došlo do previda tako da se sa čišćenjem krenulo danas.

- Radovi su u toku. Potrudićemo se da bude sve uklonjeno do kraja dana – rekla je Radićeva.

Inače, žurka je organizovana u subotu, a kroz Tvrđavu je prodefilovao veliki broj ljudi. Mlade Nišlije sa tog događaja nose pozitivne utiske, ali sudeći po brojnom smeću, u tom trenutku se nije mnogo razmišljalo o ekologiji.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dejan Gavrilovic

    10:35 // 19. 6. 2012.

    "Gorici" je placeno jos aprila meseca da odmah posle zurke izadju na teren i ociste svo smece. Oni su, kao i dobar broj budzetskih korisnika u ovoj zemlji, neodgovorni, zaboravni isrogantni prema onima koji ih placaju unapred. Posle demanta i kopije ugovora koja je poslata, odjednom su se volsebno setili da im je unapred placeno, tako da su u vestima objavili svoju sramotu i nesposobnost, a ne organizatora zurke. Vrlo licemerno od strane "Gorice" da pljuje po onima koji su ih dobro i unapred platili da obave posao za koji su nadlezni. Isti problem sa njima se pojavljuje godinama, a koliko znam i organizatori "Jelen Top 10" turneje su imali isti problem sa ovim arogantnim partijski zaposljenim nesposobnjakovicima kojima je jedino nepotizam pomogao da se zaposle i rade tu gde jesu.

  • Nenad

    10:30 // 19. 6. 2012.

    Ma djubre ce se ocistiti. A to sto nije bilo toaleta i sto ce se Tvrdjava osecati na urin celo leto nema ni veze!

  • Aleksandra

    09:31 // 19. 6. 2012.

    Za one koji daju primere iz inostranstva da li znate KO je cistio djubre posle manifestacije BEKSTVO U PRIRODU na KAmenickom 9 juna???
    ORGANIZATORI. Imate i slike da ser to vidi dakle takvih primera ima i kod nas, koliko znam ovo je jedan jedini ali ipak neko misli i radi drugacije.
    Sto se JELENA tice, Gorici je na isti nacin placeno pre koncerta najam zemljista i ciscenje, ali bez obzira na sve NIKO od njih, koji su za to nadlezni i dobili novac to nije pocistio. .... Dakle cija je tu odgovornost.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: