Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:23, 18. 11. 2013.

| Društvo

Poslednja vest: Parking se ipak plaća

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
parking-dom-zdravlja-novo.jpg
I zvanično - parking se plaća

Iako je direktor Doma zdravlja Milorad Jerkan jutros najavio da se parking kod ove zdravstvene ustanove neće plaćati, tokom dana je odlučeno da besplatnog parkiranja više nema.

Iz Parking servisa je oko 14,20h stiglo saopštenje da će se parking, na jedinom parkiralištu koje koriste pacijenti, naplaćivati od sutra.

- Angažovaćemo po jednog kontrolora u obe smene čije će zaduženje biti da kontroliše red na ovom parkiralištu, sprečava nepropisno parkiranje na parkiralištu i kontroliše naplatu parkiranja. Imajući u vidu da se radi o specifičnoj lokaciji i specifičnim korisnicima „Parking servis“ je spreman na maksimalnu toleranciju korisnika parkirališta - stoji u saopštenju.

Kako je Južnim vestima pojašnjeno u Parking servisu kontrolori će nadgledati samo parkiralište kod Doma zdravlja, sa glavnim ciljem da na tom mestu "uspostave red".

Iz ovog preduzeća poručuju da je primarni cilj upravo uspostavljanje reda, a ne dodatni prihodi, jer, kako su pojasnili, parkiralište kod Doma zdravlja sa svojih 60 mesta to i ne omogućava.

Podsetimo, naplata na ovom parkiralištu trebalo je da krene danas, ali je jutros direktor Doma zdravlja Milorad Jerkan rekao da se, u dogovoru sa gradonačelnikom NIša Zoranom Perišićem, od toga odustalo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dane

    09:15 // 24. 11. 2013.

    trebalo bi da parking servis obelezi mesta za parkiranje u svim asfaltiranim ulicama ,da bi mogli da otvore jos radna mesta i da deru ovaj narod.mogli bi u jug bogdanovoj da obeleze sa obe strane ulic

  • otac sportiste

    09:26 // 20. 11. 2013.

    Libo njih za pacijente, deci koja se bave sportom naplacivali su sportski pregled 800 din., pa kad se digla graja vratili na 300, kaznjeni su sto se bave sportom, bolje nek se drogiraju, banditi

  • sugradjanin

    07:38 // 20. 11. 2013.

    PS,Dom zdravlja-sramota.Zasto gospodin Jerkan ne digne rampu parkinga za automobile zaposlenih.Pa i ja negde radih,pa mi niko ne obezbedi mesto za parkiranje.

    • izmedju redova

      12:23 // 20. 11. 2013.

      Slazem se! Zasto bi samo lekari imali obezbedjeno mesto za parking, i to ono koje bi trebalo da bude za pacijente, a jadni ljudi kruze po pola sata sa bolesnom i nervoznom decom ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: