Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:06, 24. 12. 2021.

| Društvo

U centru Niša postavljaju veštačku novogodišnju jelku

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
jelka centar
Poranilo postavljanje jelke; foto: A. S.

Na Trgu kralja Milana radnici Parking servisa krenuli su sa montiranjem velike jelke, ali za sada nije poznato da li je to ona čije postavljanje je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski najavila uoči pravoslavne Nove godine.

jelka centar Radnici Parking servisa montiraju jelku; foto: A. S. U večernjim satima krenulo sa sa spajanjem jelke, a za sada se vide samo njeni obrisi i konstrukcija. Na terenu su radnici koji uz pomoć mehanizacije sastavljaju sve delove, a pored jelke se nalaze i veliki novogodišnji paketići.

Pre nedelju dana gradonačelnica Niša najavila je postavljanje velike jelke u centru grada čija cena nije poznata i koju, kako je ranije rečeno, plaćaju donatori, kao i celokupan doček Nove godine.

Ipak, njeno postavljanje najavljeno je uoči pravoslavne Nove godine, pa za sada nema informacija da li je to u stvari jelka koja se trenutno postavlja.

Podsetimo, nastup Zorice Brunclik i Alena Ademovića, a njihov nastup platiće, kako je rekla Sotirovski, prijatelji Grada koji su hteli da budu anonimni.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Јован Посматарч

    09:10 // 26. 12. 2021.

    Све нам је пластично па и јелка. Све је ово велико замајавање народа који се смањује али то политичари не виде. Не виде у Нишу задужени како се продаје храна на трафикама из којих је јавни нужник. Код Ж. станице и низ другох места. Ниш је постао велико ђубриште. И право је чудо да не дође до епидемије. Прошетајте по бувљаку, кејом који је запишан ... као све што је. А грдоначелиница је онаква

  • DSP

    23:16 // 25. 12. 2021.

    Dva dana ne mogu da montiraju jelkicu! Bez ikakvog reda, plana i, pogotovo, ukusa postavljeno sve na malom prostoru. Samo još Sandra Božić nedostaje.

    • SPA

      08:05 // 26. 12. 2021.

      @DSP- ako misliš Božanić, slažem se.

  • Naissus

    17:42 // 25. 12. 2021.

    "Gradjani se neopravdano bune. To drvece je moralo da se posece radi njihove bezbednosti jer su se grane lomile i pitanje je casa kada bi nekog povredile ili jos gore" (Dragana Sotirovski)

    "Ne brini narode, ostao si bez prirodnih respiratora a sada ce "donatori" iz SNS da ti "zasade" vestacke, da sigurno ne prezivis "teta soj" virusa koji dolazi nakon doceka N.G." (Ja)

    Srecni praznici :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: