Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:44, 26. 12. 2018.

| Društvo

Postavljene "novogodišnje" tezge u centru Leskovca

Autor:B. A.Izvor:Južne vesti
tezge leskovac
Počeo novogodišnji bazar, foto: B. A.

Ukrase, razglednice, jelke i raznobojne sijalice Leskovačani će moći da kupe na novogodišnjem bazaru u centru grada. Za razliku od prethodnih godina, postavljene su jednoobrazne tezge na kojima neće moći da se prodaju stvari “neprimerenog sadržaja”.

Improvizovane, stare tezge, na kojima se često prodavao donji veš, garderoba i razne “nenovogodišnje” stvari, zamenile su nove, izrađene od drveta.

Za sada je, kažu u Turističkoj organizaciji, nabavljeno četrdesetak tezgi koje su postavljene od Robne do Modne kuće u centru Leskovca.

Novogodišnji bazar je počeo i za razliku od prethodnih, ove godine će se prodavati stvari koje imaju veze sa praznicima. Ukoliko neko od građana vidi neki neprimereni sadržaj, može nam se obratiti kako bismo rešili problem - kažu u Turističkoj.

Inače, građani su se često, godinama unazad žalili da centar grada uoči praznika izgleda “neugledno i prljavo” zbog toga što su tezge bile stare i zato što se prodavalo “sve i svašta”.

Podsetimo, nabavka i postavljanje novih tezgi počelo je početkom ove godine, a građani su tada ocenili da je ovaj deo “znatno lepši i uredniji”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • cica micic ul ilije stele 148 stan 3 zvoni dva puta kratko tri puta dugacko DarkenstajnSrbinstajn

    12:39 // 26. 12. 2018.

    ili jednostavno receno, Kinezi ispred Robnu kucu, sve isto ali ako udjes u robnu kucu kod Kineza bar ti toplo, e takav je sadrzaj ponudjen cuj mene bazara ahahahah da bre stvarno Bazar

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: