Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:28, 10. 4. 2018.

"Potrebni su neprofitni mediji gde će debatovati građani, ne političari"

Tribina mediji Potrebno je da novinari i civilni sektor sarađuju kako bi ostvarili javni interes; Foto: Vanja Keser

Predstavnici građanskih organizacija složili su se da su neprofitni mediji potrebni kako bi se čule teme koje nisu interesantne komercijalnim medijima, te da je budućnost upravo u tome da nevladin sektor počne da osniva medije. U kreiranju sadžaja bi, kako su se složili na tribini u Nišu, trebalo prvenstveno da učestvuju građani.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • penzionerka

    16:29 // 10. 4. 2018.

    Niske televizije nema smisla gledati.Voditelji izigravaju analiticare i daju sud o komentaru.To je jedini izvor informacija vecini gradjana.Ljudi sa govornim manama i nekfalifikovani da rade na medijima su glavni botovi.SRAMOTA ZA GRAD.Bezbroj mejlova sam napisala-nijedan nisu procitali,jer im ugrozavaju opstanak na poslu,koji ne zasluzuju.Osim JV,grad nema nekoga ko ce ga objektivno informisati.

  • sugradjanin

    17:09 // 10. 4. 2018.

    Dovedes Bulatovica na NTV i slihtas mu se,a on se topi i prenemaze.Onda ukljucujes narucene gledaoce i sve je bajka.Sta ce nam takva TV? Posle idu reklame,pa zaboravis sta si gledao.Posle ide ono IZGUBLJENO-NADJENO.Kvalitetan program,a jos kad dodju iz Toplane da nam objasne kako su jedan i jedan pet. Vikendom nekakv utisak,gde ne znas sta je sta,pa nekakvi coskovi sa plitkim sarkazmom...

    • dragana

      22:06 // 10. 4. 2018.

      Potpuno si u pravu Sugradjanine, NTV je postala produzena ruka SNS a, ne moze vise da se slusa ni Bulatovic a ni ostali nepismenjaci sa objasnjenjima u koja ni deca ne bi poverovala. Svi su se srozali do te mere da ne treba vise gubiti vreme na njih. Okrenuti se mladjim snagama, podrzati ih i skloniti i sadasnje i bivse unistitelje drzave i naroda!!!

  • Zlobnik

    18:41 // 10. 4. 2018.

    Sve su strukture zastupljene... "a, gde su seljaci" ?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: