Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:07, 3. 5. 2021.

Povećan broj vakcinisanih u Doljevcu nakon Vučićeve revakcinacije u Pukovcu

vakcina Mesto gde je Vučić revakcinisan; foto: JV

Prošlo je šest dana otkako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio revakcinu u doljevačkom selu Pukovac, a za to vreme se broj vakcinisanih ljudi na teritoriji cele Opštine Doljevac povećao za oko 700. Razlog sve veće zaintresovanosti za imunizaciju nije samo poseta Vučića i njegovo "Svi čekali da ja dođem u Pukovac, je li?", već i nove doze Sinofarma koje su stigle, kako kaže koordinatorka za vakcinaciju u toj Opštini, dan pre njegovog dolaska.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Petar SNS

    18:46 // 3. 5. 2021.

    Nema šta da se doda radi posao naš Medjarac. Navikao je narod na motku i strogoću. Zamisli u biznisu se a ponosiš nadimkom. El Paso ekvivalent El Pukovac. ali dobro. Ja kritikujem otvoreno kad nisam zadovoljan ali ovaj put pozdravljam. Prioritet je zdravlje nacije.

    • MilosNis

      01:58 // 4. 5. 2021.

      Prioritet je da doticni i njegov brat idu u zatvor jer su bezali od zakona i optuzeni za korupciju i placanje poreza! To je prioritet. Da je ovo pravna drzava ne bi bili abolirani od pravde i zakonske kazne time sto bi se uclanili u sns. Zasto to ne kritikujes otvoreno?!

  • Pera ždera

    20:53 // 3. 5. 2021.

    Naravno da je zbog našeg predsednika narod mu veruje i svi u njega gledaju kao u boga.

    • Sima

      10:45 // 4. 5. 2021.

      Vise bih se iznenadio da nije povecan broj.A sto se naroda tice on veruje da ce uskoro da ga smene isprani ume.Sta li vam stavljaju u kafu u tom Sns u

  • Des - pot

    18:51 // 3. 5. 2021.

    Da li verujete da je zbog njega povećan broj vakcinisanih? Njemu ne veruju ni oni koje je Međarac sabrao da ga dočekaju,a tu su bili da ne bi radili.

  • Čudesni dribling

    18:55 // 3. 5. 2021.

    Ma, jok, be, zbog Vučića, sto posto! Pošto ne preduzima nikakve mere zaštite, a bio im u kraju, što je sigurno, sigurno je!

  • Meeee

    00:08 // 4. 5. 2021.

    Ovce za pastirom idu. Zar ne ?

  • Goksi Doljevac

    04:50 // 4. 5. 2021.

    Međarac namazan!
    Ali onaj Miki "semaforče"(nišlije ga tako zovu) smešan za sve pare.Maksimum mu je vođenje FK Pukovac i to neka se zabavlja.Gura se u poltiku al generalno to nije za njega.
    U fudbal se "uvukao"na mala vrata a svi pukovčani kažu da ni fizičko nije radio.Ali zato će na velika vrata da bude "oteran"kao i celo trenutno rukovodstvo FSRIS.

  • Bata

    06:34 // 4. 5. 2021.

    Jadan smo mi narod kome treba neko,makar taj bio i predsednik,da bude primer za osnovnu ljudsku potrebu samoodrzanja.Kako ce ti isti da vaspitaju svoju decu ako im treba terac?Dosli smo do nivoa poluinteligentnih bica kojima je potrebna dresura pa ce sada za bocu dobiti 30 evrica,pa jos jednom toliko a uzecu mu duplo jos i glas dobiti na izborima.Palma je sitan igrac u odnosu na AV.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: