Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:22, 14. 12. 2018.

| Društvo

Poverenik SNS u Nišu očekuje da njegova televizija dobije nacionalnu frekvenciju

Autor:M. ZirojevićIzvor:Južne vesti
zvezdan milovanović
Da li će Kopernikus slaviti na kraju?; Foto: JV, arhivska fotografija

Nakon što je ofšor firma sa Kipra Srđana Milovanovića kupila televizije Prva i O2, njegov brat, poverenik Srpske napredne stranke u Nišu i vlasnik televizije Kopernikus Zvezdan Milovanović očekuje da se trka za nacionalnom frekvencijom završi pobedom Kopernikusa.

U medijsko društvo televizija sa nacionalnim frekvencijama koje čine Pink Željka Mitrovića, Hepi , Prva i O2 Srđana Milovanovića uskoro bi mogao da uđe i Kopernikus Zvezdana Milovanovića, ako Regulatorno telo za elektronske medije odluči da prednost da Kopernikusu u odnosu na Studio B.

Konkurs je u toku i Kopernikus Cable Network televizija je konkurisala za nacionalnu frekvenciju i to nema nikakve veze sa kupovinom 02 i Prve, a to je pitanje za mog brata, kupovina O2 i Prve. A što se tiče Kopernikus Cable Network, konkurs je u toku. Kad uđeš u trku, ti očekuješ da pobediš - rekao je Milovanović.

U konkurenciji za dodelu jedine preostale nacionalne frekvencije ostali su Studio B i Kopernikus, pa bi pobedom televizije sa sedištem u Nišu, braća Milovanović držala 3 od 5 nacionalnih frekvencija države Srbije.

Podsetimo, Telekom Srbija kupio je kablovskog operatera Kopernikus koji je bio u delimičnom vlasništvu Srđana Milovinovića. Ta transakcija naišla je na oštre kritike novinara i opozicije, uz obrazloženje da se time država još više upliće u medije. Srđan Milovanović je zatim potvrdio da je kupio O2 i Prvu, a medijska udruženja navela su da je SNS novcem građana kupio te dve televizije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gatara

    21:21 // 17. 12. 2018.

    I tako ce Jovkovic konacno postati Gradonacelnik Nisa...

  • Kopernikus

    10:47 // 15. 12. 2018.

    Metastaza komunizma: robovlasnički kapitalizam sa primesom organizovanog kriminala.

  • Niski

    09:07 // 15. 12. 2018.

    E moj grade ovo stvarno nisi zasluzio.
    Od bastiona protesta do udvorickog grada!

    • Goca

      18:55 // 17. 12. 2018.

      Ali, ustvari taj bastion protesta, po nalogu Sorosa u to vreme, je u stvari doveo do svega ovoga. Oni smenjuju jedni druge, a sve ostaje isto. I komunisti su samo podizali ruke i bili uvlakaci, i socijalisti, i demokrate, i naravno i sns-ovci. To je jedan isti narod koji ima veliku gresku. Nema vise uvlacenja!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: