Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:37, 10. 2. 2017.

Poznata nova lokacija apoteke “Higija”, direktor razočaran odlukom

Da li je interes Grada i interes građana?; ilustracija; foto: JV Da li je interes Grada i interes građana?; ilustracija; foto: JV

Zbog toga što je to “u interesu Grada” apoteka “Higija”, koja se duže od 40 godina nalazi u Obrenovićevoj ulici će biti preseljena. I ubuduće će Nišlije moći da kupuju lekove u istoj ulici, ali ka Margeru, u lokalu u kome je nekada bila prodavnica “Mona”. Direktor “Apoteka Niš” Dimitrije Janković kaže da su svi u ovoj Ustanovi razočarani odlukom gradskih vlasti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Hamurabi

    11:53 // 10. 2. 2017.

    Strašno. Umesto apoteke koja je tu pola veka sada će verovatno tu biti šalteri za skupljanje harača, pardon poreza na imovinu koji je lokalni prihod, obzirom da je na spratu iznad deo gradske Uprave za finansije koja se bavi lokalne prihodima. A polovina lokala u Kalči, od kojih su mnogi u vlasništvu Grada, prazni su i neiskorišćeni... Toliko o racionalnosti.

    • Mila

      12:35 // 10. 2. 2017.

      Ne radi se o toj apoteci, Vi mislite na apoteku Cele Kula pored Narodnog pozorista, a iseljava se apoteka Higija iz Obrenoviceve ulice.

  • mila

    12:32 // 10. 2. 2017.

    Ma kakva gradska sluzba, prodace se ovaj lokal, jer je lokacija udarna i zgrnuce se neki dinar od njega. Da se isplati neka zakasnela plata ili jubilarna nagrada, ili neki sudski troskovi da se izmire... Ode sve na dobos

  • Miki

    15:20 // 10. 2. 2017.

    Direktor treba da podnese ostavku.

  • xyz

    16:30 // 10. 2. 2017.

    Ovaj grad kao da nije nas nego od ovih nekih pitaj boga kojih...

  • Aleksandra

    16:33 // 10. 2. 2017.

    Stiče se utisak da vlast nešto krije, jer niko neće da objasni zašto je u interesu grada da iseli jednu apoteku. Kome li je obećan Higijin lokal?

  • Bla bla

    16:40 // 10. 2. 2017.

    Na Margeru će onda biti 4-5 apoteka koje su udaljene jedna od druge jedva 200 metara. Pa da li su ovi koji upravljaju gradom normalni?! Stari lokal gde se nalazila "Higija" će prodati, podeliti pare među sobom i toliko!

  • Boki

    18:02 // 10. 2. 2017.

    Zar je ovo grad? Zar su ovi koji vode Niš i sanjali do pre par godina da će voditi i sopstveni dragstor?Apoteka Higija će biti na 50m od druge Apoteke Niš na Margeru a vrata o vrata sa privatnom....Jel to ima u normalnom svetu?

    • Konstantin Veliki

      07:33 // 11. 2. 2017.

      Lokaciju ne bira Grad Niš, u tekstu je izabrali "Apotekari".
      Pažljivije čitajte tekst.
      Od svih komentatora ovde ni jedan ne kupuje u toj u Obrenovićevoj...

  • milan

    18:04 // 10. 2. 2017.

    Ma koliko nas bolelo ,zivimo u takvom vremenu gde se gledaju interesi,i vlada zakon ponude i potraznje. A siguran sam da bice neka trgovina, koja je ponudila vise puta vecu cenu kirine nego koji je do sada placala apoteka.nevidim kakva sentimentalnost se sada pokrece,nije apoteka nacionalno ili kultuno dobro !!!?

  • Kole

    18:39 // 10. 2. 2017.

    Lokacija?!?!Spinovanje...Ljudima se direktno uzima sredstvo za rad od koga žive da bi se neko namirio...A ditektor samo što se ne izvini gradu što sam nije dao Apoteku...Koja je sledeća Apoteka g-ne direktore? Da je vaša privatna firma legli bi kao neki drugi ispred apoteke i branili bi je....

  • bora

    20:33 // 10. 2. 2017.

    Sta ste nislije ocekivali od bahatne vlasti ?Ako im zatrebaju lokali i u ,,Kazandzijskom sokacetu,, i njih ce oteti u ,,interesu Grada,,.Jedino sto zaboravljaju da oni treba da sluze gradjanima koji izdrzavaju te politikante,I Turci su svojevremeno imali meru ovi je ne poznaju.

  • Blackburn

    06:15 // 11. 2. 2017.

    Koga sve i kakve gluposti ovaj jadni Nis nece da istrpi?Direktor bi hteo da kaze nesto vise,ali ne sme,smenice ga i brisati sa njim pod!Narod totalno zatucan,baulja i prezivljava od danas do sutra,od straha ne sme da pisne...

  • Lela

    14:13 // 12. 2. 2017.

    Ostavite direktora na miru. Ja ne shvatam zbog cega taj lokal nije u vlasnistvu apoteke "Higija" ako je vise od 40 godina tamo. Neka im je Bogu u pomoc jer je Galvanske apoteke jako tesko iseliti i uciniti sigurnim.
    Sledeca na redu ce sigorno biti apoteka kod Pozorista. Takodje galvanska. Kalca zvrji prazna a ozbiljne institucije se sele bilo gde. Veoma nespretno i lose po gradjane.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: