Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:45, 20. 12. 2019.

| Društvo

Praznične čarolije u Niškoj Banji - mališani kite jelku u parku

Autor:M. P.Izvor:Južne vesti
Jelka ukrasi
Odgovor na propali tender Parking servisa ilustracija; foto: Flickr/Darko

Deda Mraz, konjići, muzika, animatori, jelka, ukrasi i deca učestvovaće na manifestaciji "Novogodišnje čarolije" koja će se održati u parku u Niškoj Banji u subotu, 21. dcembra. U Opštini kažu da je potrebno da mališani koji žele da okite jelku ponesu po jedan ukras u crvenoj ili zlatnoj boji i njome okite "prvu banjsku novogodišnju jelku".

Ovo je prvi put kako se organizuje manifestacija Praznične čarolije, a zakazana je za 16:30 na centralnom banjskom šetalištu.

Sve što je potrebno da ponesete je jedan ukras u crvenoj ili zlatnoj boji, dobro raspoloženje i osmeh. Uz muziku, dečije animatore i konjiće, celi događaj upotpuniće prisustvo i fotografisanje sa Deda Mrazom - poručuju u Opštini.

Ovo je, kažu u Opštini, njihov odgovor na to što Niška Banja, poput ostalih delova grada sem centra, ove godine neće imati novogodišnju dekoraciju, zbog propalog tendera Parking servisa za nabavku novih ukrasa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Banjac

    13:36 // 20. 12. 2019.

    Kakvo licemerje !kakav bezobrazluk!Kradu milione a od dece traze ukrase.Neka se odreknu jednog rucka u gurmanovoj tajni i bice dovoljno za da se okiti jelka.Koliko afera ove godine a sada bi hteli da nam zamazu oci jelkom.Ko zna koliko ce miliona kostati ili je i ona poklon od Bugarske.

  • catch me

    09:22 // 20. 12. 2019.

    nemaju u opštini para ni za jedan ukras za dete koje dođe, pa deca nose sama ukrase. Za kafane i kola imaju?

  • Ana st

    09:08 // 20. 12. 2019.

    Jel ce moci da se vidi onaj džip od 100.000 evra, da može deca da slikaju i pored njega?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: