Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:55, 24. 3. 2022.

23 godine od bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije

bombardovanje "Poseban akcenat je stavljen na stradanje civila"; foto: JV arhiva

U brojnim mestima na jugu Srbije danas će biti odata pošta nastradalima tokom NATO bombardovanja tadašnje SRJ, čiji su početak zvuci sirena označili 24. marta 1999. godine. Trajalo je 78 dana tokom kojih su građani dane i noći provodili u skloništima, a Niš je bombardovan 29 dana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Otan

    10:59 // 24. 3. 2022.

    Da Milosevic nije glumio mangupa i cinio zlocine na Kosovu kao i ranije u Hrvatskoj i Bosni svega toga ne bi bilo.
    Sad patriJote izvolite pa me pljujte...ako mi uopste i objave komentar.

    • Crno-beli svet

      13:30 // 24. 3. 2022.

      Da, krivica je u jednom čoveku ili jednom narodu. Možda bi trebalo da se zahvalite zapadu na velikodušnosti za osiromašeni uranijum i kasetne bombe.

  • Ivan

    11:39 // 24. 3. 2022.

    Espeesovsko kradikalsko julovske glavešine se ku.čili i začikvali NATO i urlikali u Skupštini: samo dođite , teraćemo vas bejzbol palicama i govnjivim motkama....Gurnuli narod pod nato bombe, a oni se sakrili sto metara pod zemlju i grabili sve što se ugrabiti može. Na kraju potpisali kapitulaciju i to proglasili našom pobedom.

    • petarle

      23:51 // 27. 3. 2022.

      Na cemu si,zar ne vidis da je zapad protiv Srbije jer ide sa samostalnom politikom,i da je bombardovanje Srbije,sada se vidi bila uvertira za rat sa Rusijom,ali nece lako proci sada

  • Srecko Sojic

    14:54 // 24. 3. 2022.

    Zlocinci koji su vladali devedesetih a koji i danas vladaju su gurali srbiju u ratove epilog svega se vidi srbija nikad gore nije izgledala i jos gorece izgledati ako SNSovska sekta i vucic ostanu na vlast opet ce u unapred izgubljen rat AV gurnuti narod jer nemoze drugacije dase odrzi na vlast tako radio milosevic-seselj tako i sada vucic-dacic rade

    • petarle

      23:50 // 27. 3. 2022.

      A bile su i kvazi demokrate na vlasti dosta dugo,pa sta su uradili od Srbije,napravili banana drzavu,onakvu kakvu zapad zeli,poslusnu i nemocnu,unistili su vojsku,fabrike i otpustili na hiljade radnika,,sada su ti dobri a SNS koji je otvarao fabrike i zaposljavao,nevalja,e sad cu da glasam,posle 20 godina neglasanja i uinat za SNS,bas zbog ovakvih

  • Тој не Тој

    22:01 // 24. 3. 2022.

    Војска која нас је бомбардовала 1999 и војска која је платила изградњу биолошке лабораторије је - једна те ИСТА војска.Или није,ПИТАМ.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: