Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:54, 11. 7. 2011.

| Društvo

Pred porođaj saznala da je trudna

Autor:D.K.Izvor:Južne vesti, Blic
ivana
Ivana Mitrović sa bebom; foto: D. Miljković

LESKOVAC – Leskovčanka Ivana Mitrović, koja je godinama korisitla hormonalnu terapiju kako bi mogla da rodi bebu, porodila se u devetom mesecu trudnoće, a da nije znala da je u drugom stanju.

- Mislila sam da imam neke hormonalne probleme i da se zato gojim, a ispostavilo se ono što smo moj suprug i ja godinama očekivali – kaže Ivana Mitrović, kojoj je 29 godina i sa suprugom Ljubišom željno se nadala da će jednoga dana imati potomstvo.

U preduzeću "Matres", gde ova presrećna majka radi, kažu da je samo dan pre odlaska u bolnicu jer je osećala neke zdravstvene probleme, radila sa ostalim kolegama i da niko nije ni pomišljao da je trudna.

- Istina je da sam sa kolegenicom prenosila rolne štofa teše pedesetak kilograma i to samo dan pre nego što sam na svet donela sina kome smo dali ime Jovan po danu rođenja – priča kroz suze radosnice ova majka.

U leskovačkoj Opštoj bolnici, gde je Ivana donela na svet sina teškog tri i po kilograma, kažu da se ovakvi slučajevi zaista retko dešavaju, ali da je sada najvažnije da se i dete i majka osećaju dobro.

- Posle bolova koje sam osećala i odlaska do bolnice da mi daju neku terapiju, moj suprug Ljubiša zamolio me da se, ipak, javim ginekologu, što sam i učinila ne razmišljajući da sam trudna, a ispostavilo se, srećom, da nisam bila u pravu! – kaže Ivana Mitrović.

Nezaposleni suprug Ljubiša, stariji od Ivane trinaest godina, zatečen novonastalom situacijom, kaže da mu se u jednom danu svet potpuno promenio.

- Kao i svi, i mi smo želeli da imamo dece, ali smo glavnu pažnju usmerili da izlečimo Ivanin hormonalni poremećaj, a eto, dobili smo sina, koji odlično napreduje i u našem skromnom domu biće "centar sveta" – priča otac dok mu čestitaju komšije, rođaci, prijatelji i – novinari.

Ni lekari nisu znali

Kako prenosi Blic, po prijemu u bolnicu Ivanu su lekari pregledali, dali joj injekciju za umirenje bolova i spremali je za snimanje stomaka na rendgenu.

Srećom za nju i bebu što u tom momentu rendgen nije radio, pa je mlada žena sa suprugom u pauzi otišla do ginekologa, koji je konstatovao da je porođaj već počeo i 20 minuta kasnije na svet je donela zdravo muško dete.

Sve vreme, kako su rekli lekari novinaru Blica, Ivana je imala menstruacije čiji se izostanak smatra jednim od glavnih simptoma trudnoće.

 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • danica m.

    11:27 // 12. 7. 2011.

    Bebi zelim sve najbolje, a roditeljima da ne traze toliko publiciteta izmisljajuci neistine. Kako nije znala da je trudna? Pa nije beba u stomaku nepomicna poslednjih nekoliko meseci, to svaka trudnica i majka zna. Cak i da je istina da je mislila da je dugotrajni izostanak menstruacije hormonski uslovljen.

  • Marija Cvetkovic

    15:14 // 11. 7. 2011.

    Cuda se desavaju..cestitke majci i ocu..slavljen Gospod koji ih je sacuvao

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: