Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:55, 5. 9. 2017.

| Društvo

Umesto smene, predsednik Opštine Medijana podneo ostavku

Autor:A. S, P. B.Izvor:Južne vesti
milan krstić
Krstić podneo ostavku; foto: Predrag Blagojević

Na početku sednice Skupštine opštine Medijana, na kojoj je trebalo da se raspravlja o radu predsednika Opštine Milana Krstića i njegovoj smeni, on je podneo ostavku. Očekuje se hitna sednica na kojoj će biti izabran nov predsednik.

Pored izveštaja o radu koji je trebalo da podnese odbornicima, na dnevnom redu Skupštine u Medijani bila je i smena Milana Krstića. Međutim, on se javio za reč pre usvajanja dnevnog reda i u kratkom obraćanju se zahvalio odbornicima na dosadašnjoj saradnji, a posebno se zahvalio “konstruktivnoj opoziciji”.

Mene je na ovu poziciju postavila Srpska napredna stranka da bih se borio za interese građana. Ja ću ispoštovati svaku odluku te partije i ubuduće - rekao je Krstić.

Nebojša Kocić I dalje DS; foto: P. B.Nakon njega je ostavku podneo i Uroš Radulović (SNS), sekretar Skupštine u Medijani koji je na tu funkciju nedavno postavljen.

Kako je još juče potvrđeno Južnim vestima, na čelo Opštine trebalo bi da dođe Nebojša Kocić, koji je nedavno iz Demokratske stranke “preleteo” u SNS.

Dešavanja u vrhu vlasti u ovoj najvežoj niškoj Opštini kritikovali su odbornici opozicije, a Vladimir Milošević iz DS-a je rekao da je jedino logično rešenje da se u Medijani raspišu vanredni izbori.

Danas Srpska napredna stranka smenjuje Srpsku naprednu stranku i postavlja Srpsku naprednu stranku. Ovo više nije Skupština, ovo je običan cirkus - rekao je Milošević.

Kritike na očigledna previranja u SNS, koja se manifestuju smenama u opštinskoj vlasti, kritikovao je i odbornik “Dosta je bilo” Dejan Sovrlić.

Unutarstranački sukobi trebalo bi da se rešavaju unutar stranke - rekao je Sovrlić.

uros radulovic I Radulović podneo ostavku; foto: P. B.Nakon ostavki i uvodnih obraćanja predsednik Skupštine Žarko Ranković proglasio je pauzu, a kako saznajemo trebalo bi da se uskoro održi i hitna sednica na kojoj že najverovatnije biti izabran novi predsednik i Opštinsko veće.

Podsetimo, Krstić je na mesto predsednika Opštine Medijana došao nakon lokalnih izbora 2016. godine tako što su naprednjaci napravili koaliciju sa SPS i Grupom građana “Iskreno za Niš”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kaljari

    14:47 // 5. 9. 2017.

    Koliko se secam,proletos ste pisali da je ovaj Radulovic zamrznuo mesto u Toplani,pa dosao u Opstinu!Eto njega nazad,tamo gde nedostaju radnici na odrzavanju,kako brojni direktori Toplane izjavljivase!Znaci,Toplana je najobicnija partijska prcija!
    Vidi se,po izjavi Krstica,da je Titov pionir!
    "Uzas je nasa furka"!

  • Naissus

    13:53 // 5. 9. 2017.

    Vladimir Milošević je sve rekao;

    "Danas Srpska napredna stranka smenjuje Srpsku naprednu stranku i postavlja Srpsku naprednu stranku. Ovo više nije Skupština, ovo je običan cirkus"

  • sozontije

    13:39 // 5. 9. 2017.

    I Dzunic je dao ostavku u distribuciji.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: