Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:05, 24. 2. 2012.

Prekinut odvoz snega iz grada

elektronska industrija1

Prekinuto je odvoženje snega iz centra Niša jer ne postoji potreba za to, rekao je Žarko Ranković, član Gradskog veća zadužen za krizne situacije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Tijana

    19:54 // 24. 2. 2012.

    Snega ima jos uvek po ulicama, jeste on se polako topi, ali je problem sto uvece padne temp. pa poledice ima i po kolovozu i trotoarima! Smatram da bi se taj problem trebalo resiti sto pre jer dnevne temp. nisu dovoljno visoke pa ce takvo stanje nazalost potrajati! Zasto ne bacaju so jer je uvece strasno klizavo!

  • palilulac

    00:34 // 25. 2. 2012.

    Sneg se sklanjao samo sa glavnih ulica,ali levo desno od tih ulica sneg u velikim kolicinama stoji i stvarno predstavlja problem kako pesecima tako i vozacima.Sva prljavstina iz centra je na parkingu EI,gde ce i ostati ,a kada se sneg istopi ta prljavstina ce se sa parginga uz pomoc vetra preseliti na lokaliet MEDIANE i tu ostati.Ato isto ce se desiti i sa ostalom prljavstinom u gradu gde ima snega.Prljavstina pre i posle snega ostace na ulicama i trotoarima posle topljenja i ceo grad ce polako ali sigurno utonuti u to veliko djubre.JKP Mediana nezna i nece da to ocisti i mi cemo za mesec dana biti najprljaviji grad na planeti i izgleda tako ostati zauvek.Nedaj boze da padne jos i kisa,bicemo poplavljeni,a jedino mozemo da se nadamo nekom dobrom vetru koji ce pokupiti svu prljavstinu pa i JKP Medianu,i da posle toga napravimo preduzece koje ce moci,znati i umeti da ocisti i odrzava ovaj grad,koji ima tendencije da se jos siri i da postane pravi evropski grad.Duni dobri vetre.

  • Dusan Zivanovic

    02:27 // 25. 2. 2012.

    "Grad" nije uzi i siri centar grada. U gradu postoje mnoga naselja gde i dalje ima velikih kolicina snega.

  • nikson

    05:24 // 25. 2. 2012.

    Pa poledice ima zbog vode,ne zbog snega..padala je kisa malo zadnjih dana...oni ne mogu sa sušačem ulica da idu i suse ulice...ledi se jer je zemlja hladna,ledi se i kad je temp u plusu...takvo je vreme trenutno,to nam politicari nisu krivi...sacekajmo neki dan osusice se sve i dolazi prolece :)

  • zarko

    19:51 // 25. 2. 2012.

    ocisceni su parkinzi u zoni 1 i 2 zbog toga sto grad gubi novac svakodnevno a idu izbori....nisu sigurno cistili zbog brige prema gradjanima...da je tako nastavili bi da ciste sneg i u sporednim ulicama

  • Ivan m

    15:05 // 26. 2. 2012.

    A da nije prestalo zbog prestanka vanrednog stanja, a samim tim i angazovanje mehanizacije bez tendera sa nenormalnom cenom satnina. Lepo bi bilo da se sazna cena radnog sata mehanizacije u vanrednom stanju.

  • fjalk

    10:38 // 5. 3. 2012.

    Ja samo ne razumem zasto smo uopste i odvozili sneg. Zima je, mora da ga ima. Ne bih volela da gradska deca ne znaju sta je sneg. I uzivajte malo ljudi, bila je lepa zima.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: