Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:50, 12. 11. 2015.

Prekinuta sednica niške Skupštine, jer nije bilo TV prenosa

govornoca Opozicija zauzela govornicu; foto: JV

Odbornici opozicije stali su oko govornice i nisu dozvolili da se sednica održi, a predsedavajući Nenad Stanković je zasedanje prekinuo “zbog opstrukcija odbornika”. Neizvesan nastavak.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • lepa predstava

    12:58 // 12. 11. 2015.

    pozicije i opozicije. Nisu bili ovako složni u odbrani NTVa i nisu tražili da preraste u regionalnu televiziju i finansira se poput RTV. Fino od njih što su spremni onima koji su našim parama kupili NTV, http://www.juznevesti.com/Istrazujemo/Sporna-prodaja-Niske-televizije.sr.html,
    da omoguće još po 25000evra dnevno za prenos sednice. Možda TV Nais ili TV Art to hoće da rade za 25000RSD dnevno?

    • jovan Zlatanovic

      13:38 // 12. 11. 2015.

      Tacna cifra je 1000€ dnevno, a ne po satu! toliko je NTV kostao prenos skupstine grada. Jel to Perisic hoce da razliku podeli sa nekim pa ovako priprema javnost?

    • savesni gradjanin

      17:49 // 12. 11. 2015.

      Tacna cifra je 1200-1500€ po SATU. Izreceno od strane vajnog gradonacelnika. Tj toliko ga "zacepio gazda Vitko".. Sto mu dodje minimun 10 000€ po danu zasedanja. ZIVELA NAPREDNA DEMOKRATIJA I A.V.

  • bruka

    13:01 // 12. 11. 2015.

    Pa ovo sve govori.Gore je sada nego 90-tih.SNS će da sahrani ovaj grad i državu verovatno.Ali tada je bilo nade da ima alternative.Sada je nema, ni u opoziciji, niti u ovoj očajnoj vlasti.

  • xyz

    13:02 // 12. 11. 2015.

    Ova zabrana prenosa je najbolji dokaz koliki strah vlada u redovima većine

    • vrišteće žut

      15:21 // 12. 11. 2015.

      ili mi se čini?! Meni ne smeta da ne gledam prenos sednice. Prisustvovaće novinari, ništa bitno nećemo propustiti. Ovo mi liči na dil pozocije i opzicije da sa vlasnikom televizije lepo zarade od prenosa. Mogli su da dozvole smenu rukovodstva Toplane, to su čekali pretstavnici Skupštine stanara.

  • temudzin

    13:20 // 12. 11. 2015.

    Dakle isti oni koji formirase Goricu i koji joj za tri godine ne uplacivase nista te je dovedose dokle je dovedose Ti isti koliko vidim vrse opstrukciju gradskog parlamenta.Kakvo licemerje?

  • natalija stankovic

    13:25 // 12. 11. 2015.

    E Perišiću nije ti pošlo za rukom da nelegalno smenis direktorku Dečijeg centra, to se zove pravda. Pravda je spora ali dostižna. Dole Perišić, smeniti ga na sledećoj sednici

  • Mилосав

    13:39 // 12. 11. 2015.

    Опозицији и владајућој странки ништа није сметало да прода НТВ, да 70-так људи оде на биро, да купац добије из буџета средства довољна за куповину НТВ. Ништа им није сметало. Сада би још мало да му додају. Па што смо онда приватизовали НТВ, да би из буџета давали више него док је била то градска ТВ? Сада ћемо имати приватно буџетско предузеће?

  • Laza Paču

    14:50 // 12. 11. 2015.

    Ma, uplašili su se da opozicija ne počne da priča o Izveštaju DRI (Državna revizorska institucija). Poprilična će frka da nastane kada bude objavljen.
    Ovde u Gradskoj upravi su prilično uspaničeni i nervozni, jer uopšte nije prijatno da popiješ krivičnu prijavu, priznaćete.

  • Ciceron Zaplanjsky

    14:54 // 12. 11. 2015.

    Naravno da se odmah javi problem jer ne vidim BElMUžSvrljižanina sa Peštera, zar je još zauzat niškim "Bemusom",jer da nije,naš Ljubo sa belle- ami bi našao rešenje. Jer kad je televizija problem on ima rešenje i to pravo!!!!c Tako se pre nekoliko godina kada je AV bio gost kultne emisije "Tačka", pred kamerama učlanio u SNS NA USHIĆENJE SVOGA GOSTA A.VUČIĆA.Zna čovek sa televizijom da radi....

  • Mr.Andronicus

    15:46 // 12. 11. 2015.

    Poruka za Bananu,Radovica,Cirkovica,Simonovica da li gospodo Vi znate da vam radnici JKP Gorice gladuju te iste JKP Gorice koju Vi napraviste i Vi upropastiste.Ne bih voleo da se igrate vise strpljenjem radnika Gorice tako sto cete opstruirati rad skupstine da vam radnici Gorice ne bi dosli.

  • Dr.Pravdić

    19:36 // 12. 11. 2015.

    E pa gospodo eto vam privatizacija medija.Sada u gradu samo Vitko trlja ruke.U Narodniim Novinama se objavljuju svi konkursi i oglasi kao i pozivi i obaveštenja za javnu a sada će te da plaćate i žive i odložene prenose.Odoše sve pare za informisanje,čiji je i do sad veliki procenat odlazio,u jednu kuću.

  • Medijanac

    23:26 // 12. 11. 2015.

    Sta ste zapeli? Privatizacijom je sa budzeta skinut krpelj koji je sisao budzet gradjana i kroz budzet pare sto je najstrasnije!
    Sad je televizija privatna i postuje zakon i red pa placa i porez koji se rasporedjuje za dobrobit gradjana.Ali televizija mora da zaradi da ne bi sisala budzet i pare. Oni koji hoce da se promovisu i slikaju na televiziju neka si plate kolko to kosta pa nek se slikaju.

  • Profesor

    09:26 // 13. 11. 2015.

    Decentralizacija,je jedini lek.Zašto Vojvodina može imati regionalnu tv a Jugo-istočna Srbija nemože.Vidite ljudi gde živimo,Žuti uveli centralizovanu demokratiju a ovi smo nastavili jer se tako najlakše vlada.Moramo ponovo u 96-u nema druge

  • Milan sa bulevara

    10:27 // 13. 11. 2015.

    Bila jednom jedna NTV. Jedina profesionalna televizija van Beograda. Na svoj jubilej, 20g. NTV privatizuju, zaposlenima isplaćuju crkavice i proglašavaju ih za tehnološki višak. Napredna vlast sve rešava po kratkom. Ostaće upamćene ove reforme smanjenja, gašenja i tehnoloških viškova. Grad (građani) neće da uštedi, sad će više da plaća privatniku-monopolisti. Ne daj Demokratska stranko DEMOKRATIJU

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: