Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:05, 23. 11. 2020.

| Društvo

Premijerka Srbije u poseti Nišu - otvara laboratorijsku lamelu

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
VAK-5825
Premijerka prošle godine postavila kamen-temeljac, sada i na otvaranju Višenamenske laboratorijske lamele; foto: Vanja Keser

U utorak, 24. novembra predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić posetiće Niš, saopštili su iz Kabineta gradonačelnice. Ona će, kako kažu, prisustvovati otvaranju Višenamenske laboratorijske lamele Elektronskog fakulteta.

Prošle godine počela je dogradnja niškog Elektronskog fakulteta. Višenamenska laboratorijska lamela, kako su ranije najavili, namenjena je mladim istraživačima iz različitih oblasti i privrednicima. Nadležni su govorili da treba da spreči odliv mladih talenata sa juga Srbije. Tada je kamen-temeljac položila i Brnabićeva, više od godinu dana nakon toga, u sred pandemiije virusa korona, dolazi i na otvaranje.

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić prisustvovaće otvaranju Višenamenske laboratorijske lamele Elektronskog fakulteta u Nišu – navode iz Kabineta gardonačelnice.

Otvaranje je zakazano za 12:30 sati, a pozivaju i na poštovanje svih propisanih mera.

Podsetimo, laboratorijska lamela je drugi korak ka izgradnji Naučno-tehnološkog parka u Nišu , a start-ap centar je bio prvi koji je otvoren 2017. godine. Tada je najavljena izgradnja laboratorijske lamele koja treba da poveže sve objekte i mladima omogući bolje uslove za istraživanje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milja

    00:11 // 26. 11. 2020.

    Juuu, zar da objavite staru fotografiju? Zamerice vam zla zena!!

  • nikola

    14:23 // 24. 11. 2020.

    pa zar nije jednostavnije kad se sve pusti u pogon dodjes i otvotis.Ovako za vdc ga otvarali sad za neko drugo krilo opet...dokle vise mazanje naroda

  • Student

    09:55 // 24. 11. 2020.

    Mnoge stvari ne podrzavam ali kad se nesto ulozi u obrazovanje moram da podrzim. A i jedan od retkih fakulteta koji i dalje drzi neki standard i moze se naci posao posle studija.

    • Master

      18:36 // 24. 11. 2020.

      Probudi se iz sna! Ili grickaš salamicu iz sendviča...

    • Dejan

      21:24 // 24. 11. 2020.

      Ranco ti li si??

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: