Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:00, 1. 12. 2020.

| Društvo

Preminula 25-godišnjakinja povređena u udesu kod Bulevarske pijace

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
klinicki centar
Podlegla povredama u KC Niš; foto: Vanja Keser

Nešto više od nedelju dana nakon udesa na raskrsnici Bulevara Nemanjića i Pariske komune u Nišu, u kome su vozači teško povređeni, 25-godišnjakinja je podlegla povredama u Kliničkom centru u Nišu.

Kod Bulevarske pijace 21. novembra sudarili su se "golf" koji je vozio 20-godišnji Nišlija i "bmw" kojim je upravljala 25-godišnjakinja.

Oboje su sa teškim povredama prebačeni na lečenje u Klinički centar, a devojka je, kako kažu u ovoj ustanovi, preminula.

Uprkos svim naporima lekara, devojka J.P. (25), povređena u saobraćajnoj nezgodi, dana 21.11.2020., koja je zadobila teške, višestruke povrede tom prilikom, nažalost je podlegla povredama i preminula u niškom Kliničkom centru - odgovaraju iz ove ustanove.

U ovom udesu je ukupno troje ljudi povređeno, ali za sada nije poznato zdravstveno stanje drugog teško povređenog vozača.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Pamticemo te uvek! Pocivaj u miru! ♥️

    22:07 // 1. 12. 2020.

    Joku ništa ne može da nam vrati, niti bilo kakvo zataškavanje priče, niti bilo šta drugo.Njen život je oduzet,porodica zavijena u crno, kao i svi koji su je poznavali,jer nas je napustila jedna plemenita duša, jedan andjeo!Omladino, ljudi,dozovite se pameti, ako ne marite za svoj život, imajte gram ljuckosti i razmišljajte o drugima, makar na sekund, koji bi u ovoj priči promenio ovaj uzasan kraj!

  • Boli ova nepravda!

    21:01 // 1. 12. 2020.

    Nepravda narode i tuga istovremeno nema pravde da se zločinci osude JA ZNAM ZA PRIMER GDE JE JEDAN MAJMUN TRAJNO POVREDIO DEVOJKU a sada uveliko pravi decu i stvara porodicu nije ležao ni zatvor Devojka se leči već deset godina a on u međuvremenu kupio DZIP I TO NOVI DZIP VOZIKA SE PO GRADU SETA SE SA SVEŽE POROĐENOM ŽENOM a ova devojka ostala sa posledicama čeka promrzla autobus GDE JE TU PRAVDA!

  • Tika

    20:57 // 1. 12. 2020.

    Ta prokleta raskrsnica je uzela mnogo života. Pre svega pešaka. Većina je i prelazila na zeleno. Naročito noću ali i danju govorim deci da moraju biti oprezniji na prolasku na zeleno nego ne do bog na crveno. Vozača koji je ubio devojku bih osudio na dugogodišnju robiju ali uz rad na probijanju nekog tunela ili puta i kuglu oko noge.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: