Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:39, 22. 2. 2022.

Prepreke na stazi na niškom Novom groblju, građani pitaju zašto plaćaju čišćenje

groblje Novo groblje; foto: čitalac

Na nekoliko mesta na stazi na Novom groblju u Nišu od zemlje su napravljena brdašca, a Nišlije kažu da je takvo stanje mesecima. Nedavno je gradonačelnica Dragana Sotirovski rekla da su za smeće na tom groblju odgovorni sami građani, a oni pitaju zašto plaćaju i čišćenje pristupnih staza.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Des - pot

    09:21 // 22. 2. 2022.

    Mi se setimo ovakvog nereda na groblju samo u vreme zadušnica, a stanje je takvo cele godine! Odgovorni za ovaj haos, nikako da shvate svoju obavezu!

  • Haruki

    09:44 // 22. 2. 2022.

    Na groblju je strašno prljavo, đubre je razbacano na sve strane, kante prepune. U Gorici gore na groblju, prvo što vas zapahne iz njihovih prostorija pri ulasku je duvanski dim, oni se i ne ustručavaju da puše u zatvorenom. Totalni javašluk i rasulo. Debele pare uzimaju za sahrane i održavanje grobova za narednih 10-12 godina. Gde ide taj novac, zašto je takvo očajno stanje samo oni znaju.

    • Žile

      17:59 // 22. 2. 2022.

      Pa od čijih para se pune rezervoari autobusa za AVAVOV EPP? Tako se postaje gradonačelnica! Zato i postoje javna preduzeća da finansiraju bratiju.

  • Dr Haos

    10:18 // 22. 2. 2022.

    Pred svake zadušnice uvek izbacujem iste slike … danas je kiša a na slikama sunce … a sami se nikad ne pitamo šta smo mi to sami radili da očuvamo higijeno … inače Gradjanin plaćaju zakup a ne čišćenje

    • Realno stanje

      10:44 // 22. 2. 2022.

      Vi zaista, niste shvatili poentu članka, ovo je verna slika stanja na stazama groblja. Sticajem okolnosti, ne dao Bog nikom, često posećujem groblje!

    • SUDIJA

      11:23 // 22. 2. 2022.

      U sklopu "zakupa" plaćete i košenje i čišćenje smeća i saobraćajnica kojima se prolazi i to im je u obavezi . Kad već komentarišete komentarišite kako treba ili ovo radite po naredbi?

    • Mr Red

      11:29 // 22. 2. 2022.

      Plaćamo ODRŽAVANJE a ne zakup. Pošto pod održavanjem sigurno nije briga o korisnicima znači da plaćamo čišćenje i uređenje. Eto, mozda ti je sad jasnije...

  • sarkazam

    10:27 // 22. 2. 2022.

    ruku na srce, kakvo je bilo pre par godina sada je extra. Na slici se vide sveže humke zemlje, znate li koliko ima sahrana dnevno tamo. Ja im se divim kako postižu. A i dalje odgovorno tvrdim, mnogo smo prljav narod. Teško nam je da počistimo za sobom. Nisu naši preci koji tu leže napravili lom nego mi sami.

  • Mirko

    10:32 // 22. 2. 2022.

    Ona nasla da kritikuje nas nislije....!!! Strasno!!! Dodju iz raznoraznih nekakvih mahala ovde u nas grad pa oni kritikuju i vaspitavaju. Umesto da reaguje kod ona jos i brani goricu sto ne ciste... sve naopako.

  • Siky67

    11:17 // 22. 2. 2022.

    Ne postoji plansko uređenje ni u jednoj oblasti kojom upravlja grad, pa tako ni niških grobalja. Prvo treba razvesti vodovodnu i kanalizaciona mrežu, pristupne saobraćajnice, staze, pa tek onda raditi na iskopavanju i ostalih radnji vezanih za ovu oblast. Ali Gospodar im nije ukazao na to, pa zato i ne treba ništa da rade.

  • dragancce

    12:11 // 22. 2. 2022.

    Bacanje zemlje na sred puta, jer im je tako lakse je ok ako posle par sati prodje kamion i pokupi zemlju, zemlja stoji tako mesecima niko je ne dira. Kontejneri su daleko i ima ih malo, zajedno sa kantama.

    • sarkazam

      12:58 // 22. 2. 2022.

      i pošto su po tebi kante i kontejneri daleko, opravdanje je da otpad baciš gde stigneš jel tako? I nije tačno da te humke stoje mesecima, čini ti se upravo iz razloga što je mnogo veliki broj sahrana dnevno.

  • Simeon

    13:40 // 22. 2. 2022.

    U preduzeću je jevašluk. Tamo je najbitnija politika i borba za opstanak, tako da od sređivanja groblja nema ništa,a i sami građani znamo da je uvek sve prljavo i neuredno. Zalimo se gradonačelnici,a i ona je povezana sa mafijom Gorice. Zato Nišlije sami će mo čistiti, ali nećemo ni da plaćamo mafiji neviđenoj.

    • RADNIK GORICE

      14:57 // 22. 2. 2022.

      a ti si neki stručnjak pa znaš? Kako je bilo nekad sada je super. Napokon su stvari postavljene na svoje mesto i firma radi dobro. A to što ne znate da krupno djubre bacite u kontejner a sitno u kantu, niko iz Gorice vam nije kriv.

    • mile

      15:06 // 22. 2. 2022.

      kaže se "javašluk". Mada i nema veze, kasno je da te neko uči pismenosti. Kako bre svi pišete kao po nekom šablonu koristeći termine "prljavo i neuredno". Na groblje dolazim poštujući hrišćanske običaje, sveća, žito, vino, rakija i PRIRODNO cveće. Kad završim posetu ostane samo cveće koje se do sledećeg dolaska osuši, skloni se, i stavi sveže. Nema plastike i uvek čisto. Prosto

    • SUDIJA

      21:43 // 22. 2. 2022.

      Baš tako gospodine a ovaj "radnik Gorice" što komentariše je verovatno neko iz menadžmenta Gorice koji je i odgovoran za ovo stanje u Gorici pa sad ovde se potpisuje kao "radnik Gorice" i još laže i izmišlja. Svi iz menadzmenta treba da odgovaraju za ovaj javašluk!

  • Stefan 88

    13:58 // 22. 2. 2022.

    U Gorici na čelu firme je jedan Musić MM, političar koji dovodi svoje ljude stranački i vršljaju po firmi a naravno sa tim je upoznata i gradonačelnica. Sramota a radnici mu neprijavljeni rade ovo nikada nije bilo u firmu. Mafija zavladala pa gledaj mu čudo..

  • M. V.

    14:45 // 22. 2. 2022.

    Pred svake zadušnice iste slike. Zemlje mora biti jer je veliki broj sahrana... Ali ajde mora da se kritikuje

    • VAR tehnolog

      21:34 // 22. 2. 2022.

      ...Ali ajde, mora, po ,zadatku, da se botuje ! Da, zemlje mora biti, ali ne na putu, gde se prolazi ! Pravi lude one nepismene a ne one koji znaju, sta je posao propale Gorice !

  • Mika

    16:14 // 22. 2. 2022.

    Mesecima...? Ovakva slika je redovno stanje vec GODINAMA! O zapustenosti, korovu, neodrzavanje, djubretu na sve strane- necu ni da pricam vise. Ali, tako je kad se na radna mesta stavljaju nestrucni i nesposobni- preko clanske kartice. Onaj snimak napada novinara od strane radnika vodovoda pre neki dan jasno pokazuje koji nivo ljudi radi po gradskim sluzbama. Prostakluk i javasluk uzduz i popreko.

  • Meštanin

    16:19 // 22. 2. 2022.

    Počeli da sahranjuju u Matejevcu pokojnike iz grada samo da ne plaćaju zakup,a ovako kupe grobno mesto i to je sve.Koliko se narod promenio strašno.

  • Milan

    16:31 // 22. 2. 2022.

    Jutros je obišla većnica Vladislava, za pohvalu,ali mi imamo direktora koji ovo treba da reši,ali on ne rešava.E sad,iz kojih razloga on treba da kaže

    • Razbibriga

      21:35 // 22. 2. 2022.

      Sta je za pohvalu ? Obilazak, sto ti je posao !

  • Jasar

    17:24 // 22. 2. 2022.

    Ne bre ovo nama iz dzep ispadalo, gradjani krivi ahhahaha

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: