Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:18, 29. 1. 2019.

Prepuni kontejneri na Matejevačkom putu - ispražnjeni nakon prijave građana

smeće Ovakvu sliku čitalac naziva "zimskom idilom"; foto: čitalac

"Prelep nepregledni pejzaž raznoraznog đubreta i smeća koje krase miomirisi kroz ceo bulevar" - tako je čitalac opisao prepune kontejnere u Čalijama i pozvao sugrađane da i oni doprinesu da ova fotografija bude još lepša i donesu svoje smeće. Iz JKP "Mediana" kažu da je ova lokacija bila u planu za čišćenje u ponedeljak.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Ivan

    08:38 // 29. 1. 2019.

    Bravo za Juzne Vesti! Akcija je urodila plodom a cak su pocistili i djubre oko kontejnera koje su neka deca zapalila ali srecom bezuspesno.

  • Mara

    09:30 // 29. 1. 2019.

    Sramota.Skoro svako treći stane kolima i baci đubre u prolazu i nastavi dalje to iz drugih naselja.Dokle smo dosli

    • Ivan

      22:43 // 30. 1. 2019.

      Makar bacaju u kontejnerima a ne ostavljaju na ulici ili prave divlje deponije. A JKP Medijana lako moze povecati broj kontejnera ili povecati broj iznosenja djubreta ako znaju da kontejneri prelivaju. Ja sam 100 puta prijavljivao isti problem ali dzaba.

  • Reza

    12:11 // 29. 1. 2019.

    Bitno je da komunalci obilaze firme i naplacuju bahate cifre zato sto se reklama vidi sa ulice, na tom istom matejevackom putu, lopovska posla. Pisite i o tome, za buregdzinicu hoce da naplate 100000 na godisnjem nivou, alo bre.

    • Ivan

      22:46 // 30. 1. 2019.

      Pravo pitanje je da li je to uopste u skladu sa zakonom jer je to naredila opstina Pantelej. Slikacu i poslacu Juznim Vestima kako su izgledale firme pre i posle izlaska inspekcije koje hoce da ih oglobe zbog natpisa i reklama na prostoru na kojima placaju kiriju odnosno na portalima firmi.

  • napreDNO

    16:16 // 29. 1. 2019.

    Iz ulice Pavla Jurišica Šturma sele kontejnere određene za zgrade! Kuće-dupleksi bacaju đubre u iste, jer njihove pojedinačne reciklažne kante koje su dobili od Medijane ovo preduzeće NEĆE da prazni!? A SVI PLAĆAMO MEDIJANU- zgrade za iznošenje dva puta nedeljno, a dupleksi jednom nedeljno! A kontejner preseljen u Marina Držića ispred dragstora?!!! NAPREDNO

  • Stele

    10:46 // 30. 1. 2019.

    Zivim u ovom delu grada, stanari su pisali inicijativu da se broj kontejnera smanji..umesto da ih bude 10 sada ih je 4 na 8 ulaza po 20 stanova. Medijana ne moze da ocisti koliko ljudi bacaju ne samo iz zgrade nego dovoze iz Čalija pa cak iz sela G. i D. Matejevac.

  • Miloš

    15:48 // 29. 1. 2019.

    Dođite u blato Gornjomatejevačke i Studeničke da vidite kako kipi iz kontejnera!

  • Sodoma i Gomora

    21:31 // 29. 1. 2019.

    Ceo grad će nam se uskoro pretvoriti u jednu veliku deponiji.Baca ko gde šta stigne,totalna nekultura i bahato,nadleźnih nigde a kazne samo na papiru.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: