Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:59, 23. 10. 2023.

| Društvo

Presečeni kablovi na kamionu vlasotinačkog "Komunalca"

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
kamion kablovi
Nepoznati počinilac isekao kablove; foto: JKP Komunalac

Na jednom od novih kamiona vlasotinačkog Komunalca, koji služi za pražnjenje podzemnih kontejnera, u toku noći su presečeni kablovi, kažu u tom preduzeću. Vozilo se nalazilo na parkingu koji nije pokriven video-nadzorom, a kako kažu iz Komunalca, ubuduće će se taj parking nadzirati.

Zoran Jović, direktor Komunalca, kaže da je šteta primećana kada su se radnici spremali da krenu na teren.

Proverom smo ustanovili da su kablovi presečeni, pozvali smo policiju, koja je izvršila uviđaj. Vozila su osigurana, šteša će biti popravljena, a vozila će ubuduće biti pod nadzorom - kaže Jović.

On podseća da se radi o jednom od novih kamiona, koje je lokalna samouprava nabavila u poslednje dve godine za komunalna preduzeća.

Izgleda da je nekome smetalo što je grad postao uredniji. Ako je neko želeo da presecanjem kablova učini štetu gradu, da grad bude prljav jer nemamo čime da praznimo podzemne kontejnere, moram da ga ražalostim jer se to neće dogoditi. Ukoliko bude potrebe iznajmićemo takav kamion, radićemo i nedeljom, ali ćemo održavati higijenu - dodaje Jović.

Jović kaže i da će organizovati čuvarsku službu i ugraditi video nadzor koga do sada nije bilo na parkingu ovog preduzeća.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: