Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:38, 23. 10. 2019.

Preseljenje dnevne bolnice iz Niša u Toponicu pacijenti vide kao stres i neće tamo da se leče

Gornja Toponica Ne žele da borave sa pacijentima koji su teži bolesnici; foto: N1

Pacijenti koji su se lečili u dnevnoj bolnici Centra za mentalno zdravlje u zajednici koji se nalazi u kancelariji mesne zajednice Ćele kula, ubuduće će svakodnevno morati da odlaze na terapiju u Psihijatrijsku bolnicu Gornja Toponica. To im, kako kažu, stvara dodatni stres zbog uslova i težih bolesnika koji tamo borave, pa su potpisali i peticiju. Međutim, direktor Toponice Milan Stanojković objašnjava da će na novoj lokaciji imati bolju uslugu i kompletnu dijagnostiku, te da je preseljenje učinjeno za njihovo dobro.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Mara

    15:55 // 23. 10. 2019.

    Gluposti.Šta prebacuju ljude

  • Срба

    18:40 // 23. 10. 2019.

    Лудо, буразеру, лудо.....

  • Milorad Pljevačić

    15:59 // 23. 10. 2019.

    Apsolutno ste u pravu Vasiljeviću. Problem ISELJENJA /ne,preseljenja/, traje dugo, međutim politika, često biva nema sluha, a često i ljude od struke, te je Centar zaživeo tamo gde mu nije mesto. Ne sporim nezadovoljstvo pacijenata i njihovih najbližih, ali Centru nije mesto u MZ Ć.Kula. I pitanje za KC - kod toliko prostora, novog, nije se moglo naći mesta od par stotina kvadrata za zbrinjavanje.

  • Slavica

    14:26 // 24. 10. 2019.

    Sramota i bruka sta se radi sa pacijentima. Da li je to k9rak do trajnog smestaja pacijenata u toponicu ilu ka izlecenju.Zubo sta si se setio ? Bruko

  • Predrag

    15:05 // 24. 10. 2019.

    E sad prijavi da imaš neku psihičku smetnju pa idi kod ovakvog doktora,sa ovakvom organizacijom,sa ovakvim etiketiranjem pacijenata i sve to kao ugled i program za celu zemlju.

  • Зоран Васиљевић

    14:12 // 23. 10. 2019.

    Морам да подсетим да нико није консултовао нас житеље месне заједнице Ћеле кула онда када су нам одузимали већи део простора месне канцеларије и оставили нам две мале и мемљиве просторије за све садржаје и активности многољудног насеља. Житељи месне заједнице су били изразито против тога. Посебно су, из разлога безбедности, били против родитељи деце која иду у основну школу у непосредној близини.

    • Овца за шишање

      18:23 // 23. 10. 2019.

      Ма јесте, кад би се ви из МЗ Ћ. кула питали вероватно би ти пацијенти морали да иду у дубоку шуму на терапију. Ево, питате се на изборима и увек гласате за највећег лудака!

  • Andrijana Perić

    11:41 // 25. 10. 2019.

    Velika sramota za grad i gradske moćnike. Pretpostavljam, da su pacijenti tu zbog birokratije,a ne birokratija zbog pacijenata. Tužno i žalosno kao uostalom mnogo toga u ovoj državi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: