Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

07:59, 1. 2. 2016.

Pretnja gradonačelnika Niša ili prljava kampanja?

ristic i perisisc Ristić i Perišić na suprotnim stanama; foto: JV

Tvrdeći da mu je pretio tokom suđenja književniku Zoranu Ćiriću, advokat Boško Ristić podneo krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Niša Zorana Perišića. "To je prljava kampanja", tvrdi Perišić.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • gagy

    09:56 // 1. 2. 2016.

    Tuzba protiv Perisica je tuzba protiv SNS, AV i protiv napredka Srbije! G. Perisic je najgori gradonacelnik u istoriji Nisa! Mogao bih listu da napisem , koja je sublimat neznanja, namere i nesposobnosti za funkciju koju on postavljenjemvrha snsa na zalost gradjana Nisa obavlja.

  • RADMILA (SNS MEDIJANA)

    08:44 // 1. 2. 2016.

    Manja bi sramota bila, da se Periša ne diči svojim ugledom u SNS, jer je on odavno ne postoji. Možda on postoji samo kod njegovoh bliskih saradnika: Bate-drvara, Neše-guske, Mikita-iljadarke, Pešterca itd.

    • Bulevarka

      13:28 // 1. 2. 2016.

      Perisic je i dalje clan predsednistva SNS i gradonacelnik Nisa i najobrazovaniji i najelokventniji clan SNS u Nisu. Prijatno

    • misko

      14:03 // 1. 2. 2016.

      @bulevarka, nemoj više da komentarišeš, upropasti SNS. I namesti već jednom srpska slova, pitaj nekog ko nije iz SNS, jer ovi tvoji izgleda ne znaju...

    • Dexter

      14:40 // 1. 2. 2016.

      @Bulevarka
      Potpuno si u pravu: čak i ovako nesposoban, on je u svakom pogledu daleko najbolji od svih vas u SNS-u. Najstrašnije sa vašom vlašću je baš to što uvek može mnogo, mnogo gore! Zato je glasati protiv vas i građanska i patriotska obaveza i čin samoodbrane! Nema više belih listića, nema izgovora da je opozicija slaba. Ovo je borba za goli opstanak, to iz dana u dan se sve bolje vidi.

    • snezana

      15:28 // 1. 2. 2016.

      pojedini mu tepaju načelniče... gradonačelniče... najlepši ste.. , a on srećan presrećan. To je naš večito mladić

  • snezana

    09:05 // 1. 2. 2016.

    Perisiću film kao svi bioskopi.Najprljavija kampanja!Pa to je ploča koji slušamo svaki put pred izbore i film koji se neprekidno vrti na televiziji.Svi te znaju kakav si.Naročito oni koji su sarađivali sa tobom.Izdajes se za nekoga u rukavicama, ali si jako opasan čovek.Mnogi te po tome poznaju.Osvetoljubiv i zlopamtilo, samo što ovaj narod to vidi i tako će i glasati na izborima

  • Aleksandar

    09:24 // 1. 2. 2016.

    Prvi čovek grada ne stoji iza svojih reči. Gradonačelniče upravo Vi mešate politiku i kampanju. Stojite čvrsto iza svojih reči i pustite institucije da rade svoj posao. Ako ne pretite onda vređate :) Pročitajte svoju izjavu i sledeći put pokažite malo više odgovornosti.

  • abc

    09:00 // 1. 2. 2016.

    Ovakvim pretnjama, Perišić je sebi i svojim pulenima potpisao kraj političke karijere.

    • Bulevarka

      13:31 // 1. 2. 2016.

      Pretnjama? "Vidimo se" je pretnja? Pa ja sam onda pretio i rodbini i prijateljima i poslovnim partnerima i svima koje sam u zivotu sreo i to rekao. Koliko ste glupi da ja ne verujem. Podrzavate ovog Boska Ristica koji je unistio sve sto je dotakao. Raspitajte se malo

    • misko

      14:05 // 1. 2. 2016.

      @bulevarka, odradiš, dobiješ pare i kažeš "vidimo se", naravno da nije pretnja to je odnos mušterije i ...

    • Dexter

      14:53 // 1. 2. 2016.

      @Bulevarka
      Ma ne, nisi razumeo/la. Pretnja je ono "Volim te!" Da je meni to rekao, ja bih se smrz'o k'o Sneško na košavu!

  • Milenko

    15:04 // 1. 2. 2016.

    "Prljava kampanja"?!?! Pa ti isti SNS-ovci iz Nisa(i Srbije) su odradili najprljaviju mogucu kampanju u Zajecaru pre par godina(u Nisu im je bilo lakse,nije imao ko da im se suprostavi), u istoriji visepartijskog sistema. Hapsenja onihk koji lepe plakate, pretrisanja skoro svake grupe mladjih muskih osoba, pretnji na kucnom pragu... Zato g. gradonacelnice molim vas da odmerite malo svoje izjave.

  • slikar

    13:52 // 1. 2. 2016.

    Verujem da mu je pretio.Ipak Bosko nema razloga da se plasi. Perisic nije covek od reci. sto obeca ne uradi videli smo to u ove cetiri godine.

    • Dexter

      14:54 // 1. 2. 2016.

      @slikar
      Boga mi, ovog puta ne znam... Mislim, ljubav ne zna za prepreke, čovek i kroz zidove prolazi da bi se dokopao voljene osobe...

    • Marko

      13:19 // 3. 2. 2016.

      @Dexter

      Posebno ako je sa mirisom lavande. A verujem ni da Boškić neće ostati ravnodušan...

  • Meri

    13:10 // 1. 2. 2016.

    gradonačelnik valjda nije toliko glup da se olako razbacuje otrcanom demagogijom iz naprednjačkog arsenala. ili možda jeste?

  • nenad 2008

    13:33 // 1. 2. 2016.

    "Ja sam ovde viđen". Da li po funkciji koju ima, / i treba da je viđen, a nije ! /, ili fizički, / po Gradu, recimo, u kafiću jeste viđen, a ne treba /?

  • zašto kažeš ljubav a mislis na

    12:24 // 1. 2. 2016.

    nešto drugo. I? nismo čuli je l ta ljubav uzvraćena ili šta, pa nemojte tako

  • ljuba slavković

    08:59 // 1. 2. 2016.

    Uh baš sam se uplašio za bezbednost Boška Ristića
    kad je preživeo devedesette i AMILU,duži boravak u Holandiji i "tugu" za rodnom grudom,reformu sudstva kad je upropastzio srpsko sudstvo i sudbine hiljade sudija,"preživeće" i ovu "pretnju".
    Mali je Boško al hrabar i da istrpi!!!!!!

    • hana

      11:45 // 1. 2. 2016.

      Celukupno rukovostva Nisa je postavljeno direktivom iz vrha sns-a bez ikavih unustranackih iszbora. Vecina njih potice iz drugih partija i njihovi jedini inters je zadrzati sve privilegije i mogucnost za bogacenje. Nadam se da ce i oni koji su ovo nakaradno kadroviranje sproveli u Nisu odgovarati za svoju ociglednu nameru urusavanja istog!

  • Svi protiv ADOLFA

    14:31 // 1. 2. 2016.

    Nasekirao sam se za obojicu, nemate pojma koliko...

  • Hijavata

    20:57 // 1. 2. 2016.

    E moj Perišiću - baš si naivan ! Navukao te na tanak led upravo tvoj advokat Stanimir Djurić jer je nekada davno pripravnik kod njega bio upravo - Boško Ristić ! Tako da sada moraš da čuvaš ledja i od Djurića jer je on "al raund" igrač - pre nego što je počeo da podržava tebe podržavao je sebe, Nešu Gusku i demokrate, a prva ljubav zaborava nema. Čuvaj se, sudije su - Boškove svidelo ti se ili ne

  • BoyNick

    05:21 // 2. 2. 2016.

    "Волим те"! Ако није претња, онда је сексуално узнемиравање.

  • Bulevarka

    13:25 // 1. 2. 2016.

    Ako je pretnja "Vidimo se" onda sam ja pretio svima koje znam. Smesno. A svi znamo ko je propali Bosko Ristic koji se nada da ce zasesti u neku od fotelja posle izbora, ali sa ovakvom izjavama dobija samo podsmeh i nista vise.Perisic je gospodoin za njega i ne bi se spustao na taj nivo da bi takvoj osobi pretio.

    • AAA

      14:01 // 1. 2. 2016.

      A šta si ti? ako si bulevarka onda si pretila. Skoncentriši se malo sledeći put :) BOT...BOT...BOT

    • Dzo

      21:05 // 1. 2. 2016.

      Ili se BOTE potpisi kao Bulevarac, jednostavno.

    • Marko

      17:39 // 2. 2. 2016.

      Jesi li ti bata ili seka?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: