Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:58, 30. 12. 2014.

| Društvo

Pretnja novinaru Južnih vesti: "Dao bih ti ja metak u čelo!"

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
Marinković Miodrag Leskovac
Dao bi novinaru metak u čelo; Osoba koja je pretila novinaru. Foto: Fejsbuk

Nakon objavljivanja teksta o odbijanju leskovačke Hitne pomoći da pomogne starici, novinaru Draganu Marinkoviću preko Fejsbuka upućene pretnje smrću. 

Ovo je druga pretnja novinarima Južnih vesti u istom danu. Posle noćašnjih pretnji novinarima niške redakcije kroz komentar na tekst o nameštenom tenderu u Nišu, poruke slične sadržine stigle su preko društvene mreže dopisniku Južnih vesti iz Leskovca Draganu Marinkoviću.

Dragan Marinković Pretnje nakon izveštavanja o problemima; Novinar Dragan MarinkovićReagujući na tekst o odbijanju leskovačke Hitne pomoći da pomogne starici, izvesni Miodrag Marinković je novinara najpre vređao na Fejsbuku, a zatim i uputio jasnu "poruku".

...takvi ste vi nepismeni novinarčići koji se pozivate da dobijete status službenog lica. Dao bih ti ja metak, govno posrano nepismeno!

Prema nezvaničnim informacijama iz leskovačke policije.

Načelnik Policijske uprave u Leskovcu Vladimir Žugić potvrdio je da je upoznat sa incidentom i da se na tom predmetu radi.

Tužilac se saglasio da postoje elementi krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti i mi ćemo već sutra ujutru preduzeti sve propisane mere - kaže načelnik Žugić.

Podsetimo, ranije danas zasada nepoznata osoba je u komentaru na tekst poručila da Južne vesti treba "zapaliti da ne postoje lažljivi iskompleksirani degenerici koji tamo rade”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mile kontra

    18:34 // 13. 1. 2015.

    Onaj ko preti treba da se zatvori iza resetaka....a ako je lekar...bas jadno da se spusta na taj nivo konverzacije.Bolnica bas ima odabrane kadrove,gde nam je kraj....ccc

  • familijarizovano zdravstvo,

    09:35 // 31. 12. 2014.

    dobiješ sve sem prave dijagnoze i neophodne pomoći. Beli medvedi, zbrinuti u javnom sektoru, tezgare u privatnom, a privatnici pri tom paušalci. Hoće li ikada da se uradi provera imovine lekara?

    • student

      12:07 // 31. 12. 2014.

      muci se ti 6 god + specijalizacija za 50 000... uvek ima izuzetaka u svakoj prici... ima i onih koji posteno zaradjuju svoj hleb...

    • lepa

      16:55 // 31. 12. 2014.

      @student
      Svako ko krene da studira zna u startu šta ga ceka, na žalost većina vas pogazi Hipokratovu zakletvu, i ne udubljuje se previše da postavi pravu dijagnozu. Nezainteresovani ste za medicinu.

  • zortan

    09:30 // 31. 12. 2014.

    S ve N a S ilu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: