Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:47, 14. 6. 2010.

| Društvo

Pretnje Slaviši Diniću

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti
Slaviša Dinić
Slaviša Dinić

Zbog poruka preteće sadržine upućenih na adresu predsednika gradske opštine Pantelej u Nišu, podnete prijave Osnovnom tužilaštvu i policiji protiv NN počinioca.

U opštini Pantelej kažu da su preteće poruke upućene preko e-maila, a prema nepotvrđenim informacijama policija je već otkrila sa kojih računara su pojedine poruke poslate.

Jedna od poruka u koju su Južne vesti imale uvid, sadržala je tekst ispisan crnom bojom na žutoj pozadini, sa crnim florom u uglu.

Slaviša Dinić (DS), predsednik opštine, kaže da ovo nije prvi put da dobija anonimne poruke.

- U početku na to nisam obraćao pažnju. Ipak, u pojedinim porukama počeli su da pominju moju porodicu, a sada je reč i o ozbiljnijim pretnjama. Predao sam policiji i tužilaštvu svu dokumentaciju i verujem da će počinioc vema brzo biti pronađen - kaže Dinić.

Meštani Knez Sela, koje se nalazi na teritoriji opštine Pantelej, kažu da je pre nekoliko meseci policija već pronašla čoveka koji je raznosio letke sa uvredljivim sadržajem u kome je pominjan i Slaviša Dinić, ali je ovaj na saslušanju tvrdio da je letke pronašao na putu i da ne zna ko ih je napravio.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • rocker

    20:26 // 2. 2. 2011.

    obavezno ... u niskoj policiji sve hakeri pa odmah nasli sa kog je racunara poslat mail :))))))) ... jedino ako retard koji je poslao nije poslao sa svog kucnog maila :))))))) e onda verujem :))))))

    • Don Johnson

      09:30 // 18. 4. 2012.

      Bata Bocko ti li si, stil pisanja ti je prepoznatljiv. Za tvoju informaciju postoje u Nisu ljudi koji se tri decenije bave racunarskom tehnologijom i neki od njih su zaposleni u drzavnim institucijama na osnovu struke i znanja a ne preko veze kao neki

  • Danica

    20:14 // 15. 6. 2010.

    Samo se lepo moze ruziti,zavist treba i zasluziti.

  • mira

    13:51 // 15. 6. 2010.

    Gospodin Dinić je izuzetan čovek i iskusan političar koji za sobom ima dosta dobijenih bitaka.Verujem da će i iz ove izaći kao pobednik!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: