Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:19, 13. 6. 2011.

"Pretnje gradonačelniku Leskovca"

leskovac, slobodan kocic Slobodan Kocić, gradonačelnik Leskovca

Gradonačelnik Leskovca Slobodan Kocić tvrdi da je izložen pretnjama "građevinske mafije" zbog rešavanja problema urbanizma u gradu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Gaga

    17:43 // 13. 6. 2011.

    Zato postoje otkazi. Svako ko ne radi kako treba, ne pokazuje rezultate treba biti otpusten a na to mesto postavljen onaj ko ce raditi. zasto bi neko ko ne zeli raditi, ko ne postize nikakve rezultate, drzao mesto nekoga ko bi radio. U ovom gradu postoje mnogi koji ne rade, ne samo inzenjeri. Ne rade u posti, bankama, poveci broj je onih koji ne obavljaju svoju fukciju profesionalno i nemaju respekta prema strankama. Na poslu su samo da bi bili tamo. Ako im je radno vreme do 15h oni napuste posao u 14h i td. Ako se covek pojavi da negde nesto zavrsi ili pak nesto nije kako bi trebalo biti uradjeno i ima primedbu odmah uskacu kolege (koji nisu nista bolji) i pocinju da govore umesto onog ko bi trebao. Otpustite sve, dovedite nekog nezavisnog pa makar to bio i stranac i zaposlite ljude po kvaflifikacijama, one koji ce raditi,dosta vise veza i nekvalifikovanih. Ovo je uzas, prosto da covek ne zeli nigde da ode da nesto zavrsi, jer gde se pojavi svuda samo neprofesionalnost i drskost.Uzas.

  • Grdelicka klisura. bez TV

    20:20 // 13. 6. 2011.

    E sad bi Kocic da bude veci patrijarh od Irineja, ili sto bi rekli katolici, veci katolik od pape. Pa ko je prvi poceo. Direkcija ili gradonacelnik. Dobro, zatekao je Seljaka u pola posla. Nastavio sa njim sve dilove, pa i zaduzivanja. Da li neko mozda pamti da je u Leskovcu odgovarao neko od ljudi koji predstavljaju nadzorne organe. Pa nije sve u video igricama. Kad odgovara nadzorni organ, onda sam siguran da je gradonacelnik uhvatio pravi kurs. Ovako, sve funkcionise po sistemu Drzte lopova. Ko je odgovarao za farbanje ulica. Ko je odgovarao za gradjevinske dozvole. Ko je odgovarao za delimicno izvrsene radove. Ko ce odgovarati kad se ne pronadje topla voda. Ko ce odgovarati sto se Pasina cesma gradi bez dozvole. Pa nece valjda oni koji igraju video igrice. neka se postavi pravo pitanje. KO JE NJIMA DOZVOLIO DA U DRZAVNIM PROSTORIJAMA IGRAJU IGRICE NA DRZAVNIM KOMPJUTERIMA.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: