Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:50, 7. 7. 2015.

| Društvo

Pretučeni kontrolori u medoševačkom autobusu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
trg
Incident u autobusu do Medoševca; foto: FB profil Zoran Perišić

Putnik koji, kako kažu u Direkciji za javni prevoz Niša, nije imao kartu i koji je odbijao saradnju udario je kontrolorku i kontrolora u autobusu na liniji 7.

Direktor Direkcije Saša Petronijević kaže da se sve dogodilo oko 21:30 kada je, prema njegovim rečima, putnik bez karte nasrnuo na kontrolore.

Sramota! Udario je kontrolorku. Zatim je nasrnuo na našeg kontrolora i oni su pretrpeli lakše telesne povrede. Policija je reagovala munjevito i lice je privedeno i protiv njega ćemo sigurno podneti prijavu - kaže Petronijević.

Incident se dogodio u autobusu koji od Trga Pavla Stojkovića saobraća do Medoševca, a Petronijević kaže da putnik pored toga što nije imao kartu, nije hteo ni da je kupi, niti da primi opomenu.

On naglašava da je ovo deveti napad na kontrolore gradskog prevoza od početka godine i podseća Nišlije da kontrolori samo rade svoj posao.

Ti ljudi su u službi grada. Apelujem na Nišlije da samo redovnom kupovinoom karata možemo da očekujemo bolji prevoz, jer se on upravo izdržava od novca putnika. Nadležni organi bi trebalo da pooštre kazne prema počiniocima - kaže Petronijević.

Podsetimo, linija na kojoj se dogodio incident puštena je nedavno nakon brojnih insistiranja meštana Medoševca.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nn

    17:18 // 15. 9. 2015.

    Zna li neko da li kazne prevoz salju van teritorije Nisa?

  • Vlada

    15:52 // 17. 7. 2015.

    Kontrolori se toliko bahato ponasaju da to nije normalno.Kojim pravom zaustavljaju autobus i dok ne pregledaju karte autobus ne moze da krene,a ako neko nema kartu tek je onda cekanje u autobusu po ovoj vrucini.Direkcija je izmisljena za zaposljavanje partiskih kadrova i primanja dobrih plata.Treba narod da bije od kontrolora pa nadalje sve do skupstinu,ovo je najgora vlast koju smo imali.

  • dexy

    23:45 // 7. 7. 2015.

    Svi koji podrzavaju nasilje su divljaci! Hvala.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: