Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:08, 25. 4. 2012.

Prijava protiv Višnjića

visnjic-milan dr Milan Višnjić

Agencija za borbu protiv korupcije podnela je jutros Prekršajnom sudu u Nišu zahtev za pokretanje postupka protiv Milana Višnjića dekana Medicinskog fakulteta u Nišu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • svedok

    19:02 // 25. 4. 2012.

    Pravda je spora ali dostizna. Ocito se blizi kraj dinastije Visnjic.....

  • Politicki analiticar

    19:18 // 25. 4. 2012.

    Gospodine Visnjicu, Vi se pozivate na autonomiju fakulteta...E moj gospodine, Autonomija-DA, ali u skladu sa Zakonom a Vi ga nazalost nepostujete. Sramno od Vas!

  • Todor

    19:10 // 25. 4. 2012.

    I korupcija u Kliničkom centru u Nišu i Višnjićeve mućke, to je u vaistinu realna "klinička slika".

  • Nikola

    17:39 // 25. 4. 2012.

    Stari je to mufljuz!

  • glasac

    17:45 // 25. 4. 2012.

    uh uh kako su tek sad otkrili.. kako sve moze pred izbore, i da se gradi, i da se hapsi, i da se pravilno radi.. svake prestupne godine se u odredjeno vreme svi bude.
    fuj!

  • Зоран

    22:44 // 25. 4. 2012.

    Очигледно да је Вишњић дирнуо у осиње гнездо. И сад трпи уједе. А нама не смета то што је Г16+1 позапошљавала по јавним службама хиљаде својих, добрим делом нешколованих кадрова, исто тако и ДС и остале странке. Што је здравство постало феуд Г18-1, пореска ДС-а, што нам је привреда постала мисаона именица, војска такође...

  • Jelena

    23:46 // 25. 4. 2012.

    Citiram "potpisao ugovore o zaposlenju sa svojim sinom, ćerkom, zetom i zetovom majkom." Ovi li vrede za sedmoro?

    • Predrag Blagojevic

      23:58 // 25. 4. 2012.

      Prepisano iz Izvestaja Agencije, ali sam već tražio pojašnjenje, odnosno preostala 3 imena.

  • Borko

    03:17 // 26. 4. 2012.

    Gospodine Visnjicu, jel to taj Eldorado o kojem ste govorili, JURIS NA DRZAVNU IMOVINU od strane Vas i vase familije. Pa ovo je dno dna!

  • ljiljana

    20:46 // 25. 4. 2012.

    Kako smo losi ljudi.Zasto o nekome najvise volimo da pricamo nesto ruzno i ako neznamo tacno sta je istina.Zasto o Visnjicu ne govorimo kao dobrom lekaru, vrhunskom hirurgu.Ne govorimo o njemu kao lekaru koji zna da isprati svog pacijenta korektno znalacki od pocetka do kraja , ma ko to bio.

    • Dr. Djavo

      22:36 // 25. 4. 2012.

      Kceri,sine, zete, prijo, brate, sestro,kumo, kume i ostalih 30 mojih mohikanaca pomagajte. Ljiljana , Jasmina ili drugi njegovi mogu da budu jedini koji velicaju ovog coveka bez obraza i morala. Svima vama sto ste zaposleni na tom fakultetu jedna poruka. Dolaskom nove vlasti a bogami i postenog dekana znam sa sigurnoscu da ce vam rad na tom fakultetu biti uskracen. Zna se da ste skoro svi vi bez odgovarajuce skolske spreme ili pak sa osnovnom skolom ili kursom. Necemo dozvoliti da urusavate ugled tog fakulteta. Neka vam Visnjic otvori u njegovom rodnom Kupinovu zemljoradnicku zadrugu pa mars svi tamo,pa tamo budite na njegovoj grbaci.Ionako ste skoro svi iz tog kraja.Dokazite se tamo u tom pasivnom vasem kraju a ne da budete na grbaci drzave i poreskih obaveza.Toliko nezaposlenih sa odgovarajucim spremom u Nisu na birou a ova seljacina zajahala i svima nama pljuje u luice. Dosta bre, i skini nam se sa grbace.

    • Dusan

      23:35 // 25. 4. 2012.

      Doktore Djavole, da si nekakav covek napisao bi prvo svoje ime a ne pseudonim, a da si doktor iz dr ne bi stavljao tacku. Meni Visnjic nije niko i nista, a opet ne mislim nista lose o njemu, za njega imam samo reci hvale. Sada ga novinari i agencije napadaju da bi zataskali ono sto jeste problem, ono sto je on pokrenuo, a to je bogacenje pojedinih lekara na racun ove sirotinje,zato sto je postavio pitanje kako akutni infarkt miokarda moze biti dopunski rad. Za svakog ko se bar malo razume u medicinu zna da je to nemoguce. Ne pljujte po coveku kada ne znate realno stanje stvari.

    • reformistkinja

      23:36 // 25. 4. 2012.

      @ Dr Djavo

      Gospodine, Vi očigledno NISTE kompetentni da pričate o nastavnom kadru bilo kog fakulteta. Jer da jeste, za početak bi znali da se DR NE PIŠE SA TAČKOM. A to da ste patološki opsednuti dr Višnjićem govori broj komentara koji šaljete i ogromna količina mržnje u njima.

  • Politicki analiticar

    12:41 // 26. 4. 2012.

    To da je ovaj covek, koji je ogrezao u korupciji, i pored zahteva za smenu od strane Agencije za borbu protiv korupcije "jednoglasno predlozen" od strane Medicinskog fakulteta za Rektora Univerziteta u Nisu dovoljno govori o sistemskoj korupciji i diktaturi jednog apsolutiste na ovom fakultetu.

    • Clan Saveta MF

      18:56 // 26. 4. 2012.

      Možda se vama ne dopada, ali je on za na najbolji i treba da bude i gradonačelnik i rektor, kao što smo mi predložili. O tome ne odlučujete Vi već nadležni organi na fakultetu i Univerzitetu.

    • Politicki analiticar

      21:33 // 26. 4. 2012.

      Vi ste u zabludi, on je cak i simpatican kada danas u NIN-u opisuje svoje zivotinjsko carstvo i teritoriju koju je vec obelezio. Medutim, na vasu zalost, ne svida se to Agenciji za borbu protiv korupcije a ni Evropskoj Uniji jer ovde ipak ne vlada i nikad nece vladati zakon dzungle...A to sto ste Vi navikli da budete deo tog carstva,razocaracu Vas,moracete da menjate navike.

  • Dragana Milutinović

    21:41 // 26. 4. 2012.

    Ja sam pravnik, rodjena u Nišu i nisam zapošljena na Medicinskom fakultetu, a glasaću za Milana Višnjića, jer je profesor najbolja opcija za Niš!!!!

  • DR. DJAVO

    07:29 // 27. 4. 2012.

    RASFORMISTI mnogo bre neznate. Ukljucite malo vijuge u mozgu (ako ga imate )a to vazi za one koji ostavljaju komentare. Ko nezna tacka nakon DR. prestavlja simboliku jedne legende fakulteta. DR.AGOMIR MILOSEVIC-DJAVO 1936-2001 Ko razume shvatice. Vi RASFORMATORI malo teze.

  • Nenad Boskovic

    21:42 // 27. 4. 2012.

    Kad god bi se u Srbiji pojavio dobar i posten covek sa dobrom idejom,mi smo se trudili da ga ismejemo,ponizimo i ako je moguce oteramo,da bi se posle pitali zbog cega nam je lose. Uvek smo vise verovali prevarantima i lopovima. Moje misljenje je da je na politicku scenu Nisa stupio covek koji moze nesto da promeni na bolje za Nis,a to je ono sto nekima nije u interesu,jer im odgovara anarhija kakva je trenutno.A to da li je zaposlio rodbinu nebitno,ja kad bih mogao zaposlio bih i rodbinu i pola grada,ne vidim u tome nista lose,ako su prijavljeni i placaju porez.Uozbiljimo se ljudi i ucinimo nesto za Nis i za sebe dok ne bude kasno

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: