Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:48, 24. 10. 2022.

Prijavio Poštansku štedionicu u Nišu jer neće da mu isplate nasleđeni novac, slučaj stiže do Tužilaštva

postanska stedionica 2, foto jv ljubica jocic Pokušaji bez uspeha; foto: JV / Ljubica Jocić

Nišlija Nikola Mitrović već danima u Poštanskoj štedionici pokušava da podigne novac sa deviznog računa pokojne majke, koji mu pripada na osnovu pravosnažnog rešenja. Kaže da odbijaju da mu ga isplate “na ruke” ili na neki drugi račun, već zahtevaju da otvori račun kod njih. Slučaj je prijavio i policiji, odakle kažu da će ga dostaviti Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Sasa M.

    11:47 // 24. 10. 2022.

    To se rešava na samo jedan nekulturan način. Otvotite račun kod njih pošto na tome insistiraju, odvojite ceo dan za zajebavanje sa idiotima i podižite ceo dan iznos po pet evra ili u kojoj drugoj valuti je već račun. Pošto se majmunišu bar ih zajebavajte ceo dan. Jeste na kraju nagraisaće službenica banke ali šta da se radi

  • Drda

    12:48 // 24. 10. 2022.

    To je zato sto u Postanskoj stedionici i ali i u Posti npr zaposljavaju Kurtu i Murtu blago receno. U Posti zena na salteru kaze jedno, sef drugo, call centar trece, razni departmani nesto cetvrto, peto... i odmah ti padnu na pamet obrazovana prepametna deca koja nemaju posao i moraju da se snalaze po svetu jer su im nesposobni i polupismeni prevaranti ovde zauzeli radna mesta.

  • Nebojša bozidarevic

    12:54 // 24. 10. 2022.

    Meni je postanska stedionica drzala novac dva meseca.Po ostavinskom resenju koje je bilo pravosnažno za sve osim za njih,čekao sam na isplatu 50 dana.Po njihovom je bilo da mora njihova pravna služba da dozvoli isplatu.Tek po odobrenju njihove pravne službe u Beogradu ja sam dobio novac.Normalno notar je naplatio meni oko 37.000 din. za ostavinsko "PRAVOSNAŽNO"rešenje.Šta reći na sve ovo

  • Mama

    13:20 // 24. 10. 2022.

    Drzavni lopovi... u posti neiaplacene uputnice prisvajaju. Oko 30 miliona dinara godisnje. Bruka.

  • Suzana

    13:48 // 24. 10. 2022.

    I treba da se tuze.Ja sam odavno sa njima raskinula ugovor(nezubazni,sve imaju neke procedure,sve nesto posebno)a i u posti nista bolje kad naplaćuju rade brzo kad treba Vase da vam daju sve jedva Tako i moja komsika mesecima sto prima penziju na ruke postati joj zadržava Aka nikad nije dobila na vreme,e kad bi ga castila tad moze.Pozdrav za "najboljeg"postara Cekic Stefana

  • Мина

    13:54 // 24. 10. 2022.

    Занемаримо овај јавашлук и "систем рада" ПШ, али ме наљутило објашњење из ПШ да немају печат, односно штембиљ, којим би потврдили пријем поднеска са тачним датумом и бројем под којим је заведен.Испаде да само дигитално писмени и који имају компјутер, могу послати неки поднесак ПШ, остали клијенти да се убеђују са бахатим шалтерским радницима и "усмено"траже своја права.Велика и хваљена ПШ,аферим!

  • KLM

    14:09 // 24. 10. 2022.

    Tuzba ko kuca.

  • Robin Hud

    15:13 // 24. 10. 2022.

    Postom sam poslao pare rodjaki u Sicevo za lekove. Posto oni rade samo jednom u nedelju novac nisu hteli da isporuce iako se rodjaka interesovala telefonom dali je stigao novac. Tek intervencijom preko call centra isplatili su novac posle 3 nedelje. Pesice sam mogao za to vreme da ga odnesem

  • Solomon

    21:00 // 24. 10. 2022.

    Ja sam imao kod njih tekući račun. Naplaćivali su mi sve i što jeste i što nije. Kad sam podneo zahtev da ugasim račun i predjem u drugu banku jer nisam mogao više da izdržim njihovo reketiranje, navodno su mi pronašli neki samo njima znan dug od pre dve godine u iznosu od 5000 dinara. Morao sam i to da im platim da bih dobio potvrdu o gašenju njihovog računa. Ako je od njih, mnogo je. Može im se.

  • Komercijalna banka

    08:37 // 25. 10. 2022.

    Isto u komercijalnoj, 2018te. Sa očevog nisu hteli da isplate na ruke, otvarali mi račun. Odmah sam podigao i ugasio račun. Rekoh, ko je ovde lud?

  • Goran Djurkovic

    10:59 // 29. 6. 2023.

    Nazalost, nije jedinstven slucaj...i mom prijatelju isto to se dogodilo u Beogradu. Samovlasni uzurpatori hoce da odlucuju o nasim sudbinama i nasoj licnoj imovini...na njihovu veliku zalost, nece moci!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: