Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:46, 15. 6. 2020.

Prijavljena na adresu bez znanja vlasnika, ali uredno upisana u birački spisak i može da glasa

bs Ima je u biračkom spisku, ali ne i na toj adresi; foto: Vanja Keser

Na adresi Zmaja od Noćaja 32 u Nišu živi porodica Stojanović, a jedan deo placa je, kako sami kažu, u vlasništvu porodice Nejić. Međutim, na istu adresu upisana je i Marija B. koju niko od njih ne poznaje, niti joj je dao saglasnost, a koja je čak i u biračkom spisku prijavljena da živi u toj palilulskoj ulici.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ko_bre Da_bre

    16:54 // 15. 6. 2020.

    Za upis prebivališta potreban je dokaz o vlasništvu ili saglasnist vlasnika objekta na toj adresi.
    Blago meni, trk u katastar da proveriš....

  • Gl gerila

    16:56 // 15. 6. 2020.

    Inace.. Stranka zajedno za Nis... Radi u korist SNS-a... Pokusavaju da namame narod... A i ako prigusti svoje glasace ce naterati da se pomogne.

  • slavko

    16:57 // 15. 6. 2020.

    Bojkot svega sto je neSNSno!

  • Зоран Васиљевић

    16:58 // 15. 6. 2020.

    Багра напрдњачка. На све су спремни.

  • Masovno

    17:10 // 15. 6. 2020.

    Naseljavanje srbije bosancima i kosovarima masovno pred izbore. Tako je kad znaš da u svojoj zemlji nemaš podršku. Jadna vlada secikesa.

  • Srboljub Zivadinovic

    17:16 // 15. 6. 2020.

    Pogledajta listu,od 1- 21. Izbornu naravno!!! Vidite ko su vam investitori i izvodjaci radova kod nas u Nisu. Vidite realno koliko imate prava vi koji zivite ,pet i vise generacija na istom placu!!!! Pisacu jos ,ako ovo nije dovovoljno? Mesto prebivalista???????? Koje????? Cije?????

  • Palilulac

    17:28 // 15. 6. 2020.

    I na mojoj adresi stigli pozivi za glasanje osobi, Milojkovic (Jovan) Ivan, koga i ne poznajemo, za 15god nikad nista nije stiglo, a sad su stigli pozivi za glasanje. Nesto je trulo.

  • Osoba bez prebivališta

    18:58 // 15. 6. 2020.

    Ukrali su mi ličnu kartu pre godinu i po dana i od tada iako sam uplatila sve takse za poništenje i izdavanje nove ali ne žele da mi ponište ličnu kartu. Razlog-jer sam odjavljena sa adrese koja se vodi na mog oca koji inače živi u inostranstvu i ne može da dođe u Srbiju da me prijavi. Bez lične ne mogu ništa! Ne mogu da se prijavim na biro, ne mogu da radim, da overim knjižicu...ništa!

    • Nishlija

      10:02 // 16. 6. 2020.

      Na moju adresu su redovno dolazili pozivi za glasanje clanova porodice koja je prodala stan, sve dok u mnogo muka nisam uspeo da ih odjavim jer je jedna napravila dug a izvrsitelj hteo da naplati od mene

  • Difovac

    19:05 // 15. 6. 2020.

    Mogu da zamislim "bata" Nejinu reakciju...
    "Baš ste bezveze!"

  • Gordana

    19:46 // 15. 6. 2020.

    I na mojoj adresi u rendgenovoj ulici je stigao poziv za glasanje za izvesnu Andrijanu Lj. Vulović za koju niko nikada nije čuo niti je prijavljena na našoj adresi.

  • Sreski spijun

    20:21 // 15. 6. 2020.

    Masinerija ima glasace koji su upisani vise puta u biracki spisak (razlicite Opstine i Gradovi) kojima je zadatak da se voze kolima od birackog do birackog mesta. Iako plavi Domestos uklanja tragove spreja za svaki slucaj imaju lazna resenja da su kontrolori na nekom birackom mestu. U biracki spisak im je JMBG upisan i slovnim karatrerima tako da ni jedan fiter ne pronalazi duplikat (O je O i 0)

  • Čudesni dribling

    20:34 // 15. 6. 2020.

    Jedan od 1001 slučaja. I zato - BOJKOT!

    • Ivana

      22:55 // 15. 6. 2020.

      Zato oni to i rade,zbog 40% glasackog tela koje je nezainteresovano za izbore.Sve mi vise lici da je Bojkot proizvod tajnih sluzbi,kako bi se i dalje odrzao na vlasti AV sistem,koji je svima nama jasno legalizovana mafija.Mi smo robovi Merkelove politike,AV radi kako mu se kaze zarad buducnosti njegove dece.Nase su pretke nabijali na kolac jer su odbijali poslusnost,danas se prodaju za sendvic!

    • Čudesni dribling

      08:31 // 16. 6. 2020.

      Za sve ste u pravu, a najviše da je bojkot proizvod tajnih službi. Evo, ja se ne sećam da me je neko vrbovao za bojkot, ali, moguće je da oskudevam u intelektu pa ne primećujem da su me vrbovali! No, svejedno, moj filing oko bojkota je nezamenjivo dobar i nije mi krivo ako i nisam primetio zaveru i rad tajnih službi!

  • Izbori

    21:04 // 15. 6. 2020.

    Na toj adresi sigurno ima jos par njih.....zbog glasanja...nista drugo....

  • Tanja

    23:06 // 15. 6. 2020.

    Opasan je Neja!

  • Jelena

    23:37 // 15. 6. 2020.

    > I jednog dama kada zbog dugova dodju sudski izvrsitelji, zaplenice imovinu vlasnika ... hehee

  • Kimi

    23:53 // 15. 6. 2020.

    Nikad ažuriraniji spiskovi, a kod mene stigao poziv za ženu koja je umrla pre par godina. Opasne mutljavine.

  • bez vlasnika ne može

    01:21 // 16. 6. 2020.

    Promena je moguća jedino uz prisustvo vlasnika nekretnine u SUP-u, vlasnik mora da ponese važeću ličnu kartu (ne može pasoš!) i vlasnički list. Ako je, ne daj Bože, došlo do promene imena ulice, potreban je još jedan papir iz katastra koji košta 1000-2000 dinara. Meni je za sve ovo trebalo 6 meseci... napreDNO

  • moebius

    08:29 // 16. 6. 2020.

    U mojoj porodici niko nije dobio poziv na glasanje. Svekrva na drugoj adresi jeste

  • Čudesni dribling

    11:50 // 16. 6. 2020.

    Na mnoge adrese stižu pozivi "glasačima" koji tu nikada nisu živeli, pa glasanje davno preminulih, pa pretnje, pritisci i ucene radnim mestima i u manjim pa i većim sredinama, pa potkupljivanje novcem i namirnicama, pa nonstop na TV, pa pljuvanje po protivnicima na tim istim TV, pa prebijanja, pa... Kakva lakrdija! Ko, pošten, da ide na takve "izbore"?!

  • Dejan Nejic

    15:50 // 16. 6. 2020.

    Danas je narodna milicija trazila Mariju B na adresi Zmaja od Nocaja 32,traze je iako sam lepo napisao da je ne znamo i ne poznajemo....dobro nisu trazili i mog pokojnog oca ,ko sto su ga pre nedelju dana trazili aktivisti naprdnjaka,i ako za dvadeset dana dajemo trogodisnji pomen...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: