Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:41, 9. 5. 2016.

| Društvo

Prilika za studente da uče, putuju i zabave se

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
BEST-2.jpg
U toku prijavljivanje za jesenju sezonu kurseva

Studenti Univerziteta u Nišu koji žele da desetak dana provedu na jednom od 19 akademskih kurseva iz različitih oblasti koje u Rimu, Briselu, Barseloni, Krakovu i drugim gradovima Evrope organizuje Studentska organizacija BEST mogu da se za to prijave do 15. maja.

Iz ove organizacije naglašavaju da pri odabiru kandidata nisu presudni iskustvo studenta, prosečna ocena i godina studija, već njegova motivisanost i želja da ode baš u grad za koji se prijavljuje i uči baš o temi koja ga interesuje.

BEST Pri odabiru kandidata ne odlučuju prosek ocena i iskustvo, već motivisanostOsim tehničkih kurseva iz oblasti arhitekture, aeronautike i programiranja u ponudi su i kursevi vezani za komunikaciju, timski rad i razvijanje liderskih veština.

Predavači su stručna lica koji će se potruditi da vam na što bolji način prenesu svoja znanja. Predavanja su na engleskom jeziku, pa je ovo sjajna prilika za još jedan vid usavršavanja - kažu u BEST-u.

Ako studenti po završetku kursa polože test provere znanja, dobijate sertifikat koji fakultet može priznati što znači da bi student na osnovu njega dobio od 0,5 do 2 ESP boda. 

Pored toga što ćete dosta toga da naučite, imaćete priliku da obiđete grad u kome se održava ovaj kurs. Pored svega toga, imaćete priliku da se družite i radite sa vršnjacima iz različitih evropskih zemalja, da upoznate njihovu kulturu i da na najbolji način predstavite svoju - poručuju iz BEST-a.

Obezbeđeni su smeštaj i hrana i jedini trošak koji odabrani kandidati treba da plate jeste putna karta. 

Zainteresovani treba da popune onlajn prijavni formular na sajtu organizacije BEST i prilože motivaciono pismo.   

BEST (Board of European Studnets of Technology) je studentska organizacija koja deluje kao ovakav vid razmene studenata i sticanja novih iskustava organizuje u mnogo godina.

Studenti širom Evrope na taj način imaju priliku da prošire znanja i obiđu zemlje poput Španije, Francuske, Italije, Turske, Finske, Norveške, Poljske i mnogih drugih.

Za dodatne informacije i pitanja o jesenjoj sezoni kurseva, kao i drugim događajima i radu BEST-a, se predstavnicima ove organizacije obratiti na adresu [email protected].

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: