Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:10, 29. 12. 2020.

Prirodne lepote - razvojna šansa turizma u Dimitrovgradu

kanjon jerme Kanjon Jerme tradicionalno najposećeniji; foto: igor Đorđević

Vlaška i planina Greben, deo Stare planine i njeni vodopadi, nezaobilazni kanjon reke Jerme ili Smilovsko jezero, gotovo su neotkrivene destinacije za većinu domaćih turista, a mnogi su ih spoznali tek ove godine, kada zbog epidemiološke situacije nije moglo da se putuje u inostranstvo na letovanje i odmor. Ove destinacije su dobro poznate sa druge strane granice, u Bugarskoj, ali su zbog zatvaranja granica i svih mera u borbi protiv kovida, turisti iz susedne zemlje ove godine bili u manjini.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Jelena

    17:46 // 7. 1. 2021.

    Нису то београђани. То су краљевчани, ваљевчани, крушевљани, лозничани, шапчани, нишлије, лесковчани, пироћанци и остали који живе у Београду.

  • Gari

    20:52 // 7. 1. 2021.

    Trebala jw da nas se desi KORONA, pa da narod shvati da im sta da se vidi i poseti u Srbiji!!!!! Blizi nam je Bali, Maldivi i neke egzoticne destinacije, nego zemlja u kojoj smo rodjeni i zivimo!!!! Sta da se radi, takav nam je mentalitet, tudje uvek bokje, lepse... POTREBNO JE DA NA SVIM LOKALITETIMA POSTOJE LOKALNI nazovimo to "turisticka pilicija", koja ce da kaznjava stoku koja baca djubre!!!!

  • Poreklom caribrođanin

    16:58 // 8. 1. 2021.

    Ovi što su se vratili i pokrenuli da ožive ta mesta svaka im čast al su se zaigrali malo!Lepo da se vratimo mi koji smo poreklom odatle,mi volimo taj kraj i vaspitani smo i kultura nam takva da neće napravimo štetu tamo-MISLIM NA EKOLOGIJU ali...Zamislite da Vam tamo dođu ove estradne pevačice i ostali prvokolenski gradski šljam što dok je bila korona ostavljali đubre tamo pa nam japanci skupljali

    • Ouzo

      19:51 // 9. 1. 2021.

      Pa, vrati se, sta cekas ! Zavicaj te zove !

  • dz_abe

    10:33 // 7. 1. 2021.

    spremni smo zbog para da sve prodamo pa cak i prirodu koja je jos ostala delimicno netaknuta - tek kad beogradjani spoznaju lepote koje imamo spremite se da ih upropaste kao zlatibor

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: