Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:42, 19. 6. 2019.

Pritisci na niške novinare - nekad i sad

mediji Da li će ove godine raspodela novca biti fer?; foto: JV arhiva

Stanje u medijima danas u Srbiji je katastrofalno, to je zaključak relevantnih udruženja, ali i pojedinih međunarodnih organizacija. Činjenica je, pričaju niški novinari, da je pritisaka uvek bilo, i pre 2012. godine i dolaska Srpske napredne stranke na vlast. Za pojedine je današnja situacija najlošija, za druge su i dalje pritisci iz devedesetih neprevaziđeni.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Jelica

    15:20 // 19. 6. 2019.

    Sa Juznim vestima i Novom strankom do pobede. Svi moramo stati uz Juzne vest uz Ivana (Nova stranka) Iskreni, objektivni i covek kome se moze verovati

    • Boki

      08:28 // 20. 6. 2019.

      Koja bre nova stranka? Jel Živković? Ako želiš nešto novo u životu,onda to ne može biti sa nečim ili nekim starim,naročito ne sa dokazano halapljivim,samoživim.

  • Црвени Певац

    16:28 // 19. 6. 2019.

    Не живим 20год у Нишу ал' се сећам Бананих намештених анкета на НТВ са члановима СПО-а у улози случајних пролазника,такав човек сигурно није компетентан да прича о слободи медија.

  • Nema amnezije

    15:16 // 19. 6. 2019.

    Od 96 do 2000 jedina televozija koja je bila ok TV5.Od 2000 do 2003 je bilo demokratska uredjivacka politika.Posle toga mrak G17 zajahao ko ovi sada.

    • BivsiG17= SNS MRAK MRAK

      16:56 // 19. 6. 2019.

      Slazem se da nema bez Juznih vesti pobede.Vecina je izdala ideje zaraf licnog interesa.Narod pamti Tiraniju G17+.Zato svi da podrzimo Ivana i Juzne.

  • Овца за шишање

    17:16 // 19. 6. 2019.

    Никад као сад, мислим - притисци!

  • Bruno

    20:44 // 19. 6. 2019.

    Pa bivši ministar dezinformisanja kod miloševića, 12 godina je kovao plan, i razradio ga, da bi mu sad i Gebels zavideo na postignutim rezultatima.

  • PRESOVANJE

    12:21 // 20. 6. 2019.

    Nema sreće za medije i novinare ni sa Bandjurom ni sa Banetom Bananom. A Bane neka se samo seti kako je svojevremeno posećujući ranjenog Vuka u Budvi doveo u sramnu poziciju jednog dobrog novinara iz NTV da u intervjuu sa njegovim tadašnjim liderom u SPO, postavlja udvorička pitanja koja mu je Danica napisala!? I Baneta i Bandjura inače treba poslati ne na TV duel, već u političku penziju!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: