Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:11, 2. 4. 2019.

Privatni geodeti u Nišu ugroženi zbog štrajka Katastra

katastar vrata Vrata zatvorena do ispunjenja zahteva štrajkača;Foto: M. Z.

Meseci štrajka radnika u Katastru ugrozili su poslovanje privatnih geodetskih organizacija u Nišu, a kako kaže Dušan Vučetić koji se bavi ovim poslom, u poslednja tri meseca mogao je da radi svega dvadesetak dana. Zbog toga su privatni geodeti pisali zahtev Republičkom geodetskom zavodu i tražili da počnu da im se izdaju potrebna dokumenta.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mara

    11:48 // 2. 4. 2019.

    Steta:)))))

  • Mile

    12:01 // 2. 4. 2019.

    Ponovo štrajk u niškom Katastru, nastavlja se štrajk u niškom Katastru, štrajk radnika Pošte u Nišu...Šta li na ove štrajkove zaposlenih u državnim firmama kažu radnici Jure i leonija?!

    • BB

      12:43 // 2. 4. 2019.

      Ne razumem ovakvu vrstu komentara. Radnicima Leonija i Jure će biti bolje ako radnicima pošte i katastra bude loše. Potrebno jeda se svako bori za svoj boljitak. Neće niko da se izbori za radnike Jure i Leonija osim njih samih. Dok god ima onih koji pristaju na sve zarad malo novca biće tako. Ako nema zainteresovanih za tako malo plaćen posao, cena rada će da se poveća.

    • Mila

      13:21 // 2. 4. 2019.

      Na zalost, uslove rada zaposlenih u katastru i slicnim preduzecima, jedan radnik Jure ne moze ni da dosanja. Ali to nije razlog da se bilo ko zadovolji necim, samo zato sto neko drugi nema ni toliko. Prosto, u narodu je prisutno jedno ogromno nezadovoljstvo, koje je svakodnevno pocelo da curi na neku drugu stranu. I svaki ovakav bunt zapravo podstice i ostale da se pobune.

  • Pera

    13:59 // 2. 4. 2019.

    Radnici katastra se bore za platu i posao da ostanu da rade do penzije. To što ne znaju da rade na računaru, izbegavaju da rade svoj posao, aljkavo rade svoj posao,nestručno rade svoj posao, nije bitno, samo da ostane velika plata, to je bitno!

  • Radiša

    14:31 // 2. 4. 2019.

    Nijedan zaposlen u javnom sektoru nije potezao partisku, seosku, rodbinsku ili neku drugu vezu pri zaposlenju da bi radio, već da bi uživao u svim blagodetima državnog posla.

  • biljana nesic

    13:29 // 6. 6. 2019.

    Postovani,
    daleko od toga da je danas neko zadovoljan primanjem u drzavnoj sluzbi! Licno sam nezadovoljna platom, smatram se degradiranom, ne mili se ni meni da bas svako jutro sipcim do posla i nazad! Ali , ako se svi rukovodimo kao gospoda geometri, hoce li pasti s neba , kifla, ili komad hleba? Ovakvim strajkovanjem pitate li se koliko je novca zakinuto drzavi , zbog neplacenih taksi?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: