Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:51, 27. 12. 2010.

Privremeno otkazani letovi iz Niša

ilustracija; foto: pilottimes.com

Zbog kvara na sistemu svetlosnog obeležavanja od subote nije moguće sletanje noću i po magli. Normalizacija saobraćaja do srede, tvrde nadležni.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • petar

    12:50 // 27. 12. 2010.

    A ja hteo da dodjem za novogodisnje praznike da sletim u Nis da izbegnem Beograd. Sva sreca pa kupio karte preko Beograda..Covek znaci ne moze da se pouzda uopste.Sve je nesigurno.

  • Sasa Veljkovic

    17:01 // 27. 12. 2010.

    Jel moze g-din Bugarinovic, s obzirom na njegovu izjavu da je ovo "poznat problem", da predoci javnosti koji su to jos POZNATI PROBLEMI sa kojima se suocava niski aerodrom tako da mi putnici znamo na cemu smo, da li da uopste vise i pomisljamo na ovaj aerodrom kao opciju ili da ga zabatalimo i olaksamo zivot i nama i g-dinu Bugarinovicu (da ga vise ne prozivamo po medijima). Kao da je kupovina agregata za struju svemirski brod pa se to odlaze godinama. Da je postojala volja grad je do sada mogao da kupi sigurno 100 agregata a ne jedan,....

  • meda

    00:22 // 28. 12. 2010.

    Овакве ствари су сасвим нормалне за ситуацију аеродрома и дешавају се свуда.
    Са повећањем промета требало би да буде више пара за превентивне оправке и одржавање, самим тиме и поузданост.

    Колико често је аеродром био ван саобраћаја због техничке неисправности?

  • Djole

    16:17 // 28. 12. 2010.

    E, a ja se kunem u Niski aerodrom. Sram vas bilo, rukovodioci, vama i ovcu u toru da daju vi bi je izgubili. Kolko kosta taj agregat, da narod skupi crkavicu pa da vam da, da primite platu, ali nemoze, sigurno postoji problem sa vojskom, jer oni nedaju, jel tako.........nedaju da predjete prekoputa, MRSSS bre ale besramne, na ulicu pa prosite!!!!Nesposobnjakovici!!!!!

  • Aleksandra

    09:52 // 29. 12. 2010.

    Mislim da je poenta ove price zapravo da Nis mora da odluci dali zeli da ima aerodrom koji funkcionise ili ne? Ako svaka dva meseca aerodrom bude izvan funkcije za liniju Podgorica -Nis, koja je zapravo jedina komercijalna linija kojom mi putujemo, sedam dana ko ce uopste kupovati kartu za Nis? Svuda na svetu desi se ovaj ili onaj problem pa je po neki let otkazan. Ovde je problem u tome sto se to desava previse cesto, pod raznim izgovorima pa je utisak da taj let vise ne leti nego sto leti...To za posledicu ima manju kupovinu karata za tu destinaciju a u krajnjoj liniji naterace Montenegro da razmislja dali im se isplati uopste da lete u Nis ispocetka. Istina je da Niski aerodrom sebi taj luksuz esme da dozvoli ako ne zeli da ponovo zatvori aerodrom narednih 20 godina.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: