Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:47, 13. 11. 2018.

| Društvo

Probijeni rokovi - garaža kod Doma zdravlja još nije završena

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Parking-DZ-4,-novembar-2018;-foto:-JV-J.-A
Vozači će još morati da se strpe za nova mesta za parkiranje; foto: JV/J. Adamović

Radnici i mašine još rade pored niškog Doma zdravlja, gde se već nekoliko meseci gradi montažna garaža i koja ni desetak dana od poslednjeg obećanog roka nadležnih nije završena. Vozači će za novi parking morati još da se strpe, ali ne zna se do kad, jer se iz Parking servisa novinarima ne javljaju na telefon i ne odgovaraju na poruke.

Kraj avgusta bio je prvi planirani rok da se završi dvospratna garaža, a potom je on pomeren za 1. novembar, što je i rok označen na građevinskoj tabli. Ipak, umesto novih mesta za parkiranje, Ulica Vojvode Tankosića u kojoj se gradi parking je "zakrčena" automobilima i velike su gužve.

Radnici su na terenu i izgleda da privode kraju posao koji su počeli pre nekoliko meseci, ali za nova parking-mesta će građani još morati da se strpe. Parking-DZ,-novembar-2018;-foto:-JV-J.-A Vozači će još morati da se strpe za nova mesta za parkiranje; foto: JV/J. Adamović

Kada će konačno biti završena izgradnja garaže zasad nije poznato, jer je direktor Parking servisa Dejan Dimitrijević nedostupan na broj poznat redakciji, a u preduzeću su naveli da je na sastanku i da nije u zgradi. Ni portparolka Jelena Nešić se nije javljala na telefon i odgovarala na poruke, a mesecima izostaju i odgovori na brojna pitanja koja su njoj i preduzeću poslata na mejl.

Podsetimo, izgradnja garaže kraj Doma zdravlja u Nišu počela je u junu, a nadležni su od početka krili detalje o izgradnji. Nedavno je na gradskom sajtu najavljeno da će novi parking biti završen početkom novembra, a da će tek nakon dobijanja upotrebne dozvole početi da se koristi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    18:13 // 14. 11. 2018.

    S' obzirom da mi redakcija iz vrlo nepoznatih razloga nije objavila neuvredljivi komentar, nadam se da ce bar ovaj da objavi.

    Bolje da su taj parking namenili za parkiranje taksi vozila i da tim potezom ociste taksiste sa obe strane oko Doma Zdravlja. Bilo bi lakse i pacijentima za parkiranje a i ne bi bilo uobicajene guzve koja redovno tu vlada

  • Lj

    23:58 // 13. 11. 2018.

    Treba im duze verene da se bolje propere novac.

  • Ouzo

    23:54 // 13. 11. 2018.

    Javasluk,bahacenje,sistem "bas me briga,Bulatovic me postavio",mrvica vlasti koja se usladila,drugim recima-siroko mi oko guse je karakterna osobina svih menadzmenta komunalnih preduzeca.
    Nikogovici se docapepase fotelja,ogromnih plata i privilegija !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: