Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:03, 29. 11. 2018.

Probijeni rokovi za izgradnju parkinga i preseljenje klinika u niškom KC

Izgradnja-parkinga-KC3,-novembar-2018;-foto:-JV-J.-A Zaposleni i pacijenti će morati još malo da se strpe za nova parking-mesta; foto: JV/J. A.

Iako su sami saopštili, “zadali”, a sada i probili rokove za izgradnju parkinga između starog i novog Kliničkog centra, kao i za preseljenje pojedinih klinika u staru zgradu hirurgije, iz Uprave KC kažu da za selidbu “zvaničan rok nije ni postojao”, a da su izvođači tražili da se produži rok za završetak parkirališta.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Abc

    14:26 // 29. 11. 2018.

    Bilo bi zanimljivo videti da li postoji i dozvola za pomenuti parking

  • Kole

    16:19 // 29. 11. 2018.

    A šta bi sa helidromom za noćno sletanje i dečijim urgentnim centrom? I tu se rade dekorativni radovi, za ovo drugo već dve godine.....Ne treba davati rokove jer ih niko u Srbiji ne poštuje.

  • Potpuna katastrofa

    16:22 // 29. 11. 2018.

    KC Nis je zona strave i uzasa! Svi koji rade u Kc znaju da je sve propalo do kraja. Nema lekova, nema citistatika, umiru porodilhe zbog infekcije i svi CUTE! Teror i nesposobnost su glavne uzdanice uprave koja je nedposobna da uradi bilo sta. Javna je tajna da je broj umrlih u Kc najveci ikada!!! Ovo je najneeposobnija Uprava u istoriji! Radovanovic, Gasic kastrofa!!!

    • @Potpuna katastrofo

      21:31 // 30. 11. 2018.

      Strava i užas i katastrofa je tvoj kometar!Sve sto si napisao nema veze sa zdravim razumom a kamo li sa istinom!I sam ne veruješ u ovu prostotu od svog nakaznog kometara, samo tebi slicna sacica moze da te podrzi!Vidi se da si po karakteru licemer i prostak!Verovao ili ne ISTINA je sledeca:Svako normalan zna da je KC Niš najbolji na Balkanu i da KC Niš ima najboljeg Direktora i najsposbniju Upravu

  • Mara

    16:45 // 29. 11. 2018.

    Bilo bi čudno kad bi uradili sve po planu

  • Nn

    20:52 // 29. 11. 2018.

    Vrlo prosto - dok god nema sankcija ukoliko se rok probije, do tad će i da se probijaju. Ako su onaj malecki parking kod doma zdravlja radili celo leto, ovaj pre narednog leta neće sigurno.

  • Nislija Nis

    06:42 // 30. 11. 2018.

    Kod ovakvih građ. radova neminovno je da dođe i do zastoja usled nekih nepredviđenih okonosti. Konkretno,to zemljište koje je bilo nasipano rizlom i to decenijama bilo tako!Sada usledkada se radi na izgradnji parkinga, normalno je da se javljaju poteškoće koje prouzrokuju i produžetak izgradnje. Ali pošto ti rokovi nisu zacrtani kao i u ovom slučaju, besmisleno je i licemerno prozivati KC Niš!

  • Vinski i svinjski

    11:18 // 30. 11. 2018.

    Zasto zuriti kad se pacijenti prebacuju u Srbiju na lecenje u KC u Beograd i Novi Sad.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: