Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:36, 12. 4. 2013.

Problemi sa platama u “Gorici”

gorica JKP "Gorica" Niš

Radnici Javno komunalnog preduzeća “Gorica” su rukovodstvu dali rok od 8 dana da ispuni njihove zahteve. Direktor uz radnike, očekuje se pomoć Grada.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • obrazovan

    15:19 // 12. 4. 2013.

    Nije li malo star da bude direktor, vreme mu je da igra sah u parku, a da mi mladi i obrazovani dobijemo neki posao...sto zavrsavasmo visoke skole ?

    • Milos Dinic

      18:06 // 12. 4. 2013.

      Ovaj gospodin je "propustio" fenomenalnu priliku da podnese ostavku i ode u "zasluzenu penziju" u trenutku kada je u Pasinom konaku u Tvrdjavi, koji je pod zastitom drzave, iskopana rupa za septicku jamu, a on se nije osetio odgovornim jer je "toga dana udavao cerku".

  • spasa jovanovic

    15:52 // 12. 4. 2013.

    Mora da su i za to krivi zuti. Sram ih bilo sto vi sposobni da vodite Grad tako kako ga vodite.

  • Kandahar

    15:55 // 12. 4. 2013.

    Ista sudbina čeka i ostala javna preduzeća i zaposlene u njima. Besomučna stranačka zapošljavanja vode samo u propast. Nisu krivi zaposleni i direktori, već rukovodstva stranaka u Nišu koja su to dozvolila.

    • NN

      23:09 // 13. 4. 2013.

      Pa i direktori su stranački rukovodioci. Što primljeni su na konkursu???

    • :-)

      13:41 // 14. 4. 2013.

      Nisu krivi uposljeni, ali nije da nisu, jer nema javnog preduzeca u kom ne caruje familijarno zaposljavanje. Uostalom, ako su nezadovoljni ko im brani da potpisu sporazumni raskid radnog odnosa i potraze isplativiji posao? Da iko od tih uposljenih dodje u situaciju da privatizuje to preduzece, sigurna sam, otpustio bi 70%, ako ne i vise, kolega.

  • Anwalt

    16:24 // 12. 4. 2013.

    Ovaj grad je puk'o. Na sve strane skripi, najnesposobniji gradonacelnik i vece ikada i na desetine interesnih grupa i pojedinaca oko njega. Katastrofa, spasavaj se ko moze...

    • Ivan Ristic

      21:57 // 14. 4. 2013.

      Ne slažem se da je samo ovaj grad puk'o. Mislim da je to slučaj sa celim narodom.

  • nikola

    18:35 // 12. 4. 2013.

    Da bude kao DS prvo radno meto direktor. Valjda treba neko iskustvo kako poslovno tako i životno. Mladima treba da se otvore radna mesta, ali ne direktorska.

  • Ninikola

    18:57 // 12. 4. 2013.

    Jadan je Grad ako je spao da je ovo elita koja treba da nas vodi kao ovaj Jezdimirovic. Pa zar je neko ocekivao nesto bolje od njega. Pa to je stari prijatelj suda i krivicnih dela.

  • Mika

    19:14 // 12. 4. 2013.

    Najveći problem Gorice je ogroman broj zaposlenih, preko 500. Kako onda da nema problema sa platama. Rešenje problema je svesti broj zaposlenih na normalan nivo i stoga otpustiti bar 200 zaposlenih primljenih zadnjih par godina po političkoj osnovi.

    • Перица Мали

      14:21 // 13. 4. 2013.

      Браво, преиспитати пословање, ставити тачку на социјална запошљавања. Има их вала милион. Један ради 9 стоје, имам документовано сликама. Смањити број запослених или приватизовати,или преструктуирати фирму са приватно јавним партнерством. Ако незнате како питајте како се то ради у Европи. Оћете у Европу, па онда се европски организујте. Доста је било кукњаве и беспарице, волео бих да неко изнесе трошковник, за репрезентације, трошкове мобилних телефона, горива за службена возила и слично па да онда дебатујемо. Јездимировићу, време је за мировину, дај простора млађима да се докажу.

  • Marko

    21:35 // 12. 4. 2013.

    Vreme je za strateskog partnera, fondovi su pukli, ne moze da se izdrzi.

  • naissus

    21:35 // 12. 4. 2013.

    Treba dobro ispitati njegovo poslovanje. Recimo saradnju Gorice sa firmom njegovog sina,......

    • Milan Jezdimirovic

      21:38 // 14. 4. 2013.

      naissus molim te ne moj da lazes i obmanjujes ljude. Moja firma nema nikakvu saradnju sa Goricom, kao ni sa jednim komunalnim preduzecem, ja nisam trazio od tate da me zaposli, nego otvorio firmu jos pre 10 godina i poceo sam da radim. Za tvoju informaciju moja firma uredno placa poreze(puni budzet), likvidna je(nije ni jedan dan bila u blokadi), posluje trzisno, a cime se moja firma bavi mozes slobodno pogledati na sajtu.

  • db

    01:47 // 13. 4. 2013.

    Nije mi nikako jasno kako gospodin direktor gorice već nije u apsu.Ispitati njegovo poslovanje pod obavezno i skrenuti pažnju Miletu Iliću da više ne štiti svog kuma Jezdimirovića.

  • zoran

    09:50 // 13. 4. 2013.

    Gorica je stvorena da bi se zaposlili partijski drugovi,zene,svalerke i rodjaci aktuelne vlasti.Jednom recju nesposobni.A sto se tice ovog sto se busa u grudi i kao podrzava radnike...nema nista od toga.Njemu je Veliki Vezir spremio svileni gajtan,zato sto su pare otisle u drugi dzep.Secate se-nekada za vreme vladavine M.Ilica direktor Medijane je bio g.din Dimitrijevic.Tako je i on pretio,zabarikadirao se u Tvrdjavi,govorio kako samo mrtvog mogu da ga smene.I sta je bilo?Smenise ga.Tako ce i sa ovim.Cim pitas za pare,bez obzira sto si iz iste stranke-letis.

  • KRAVATA

    19:23 // 13. 4. 2013.

    Pa šta ste očekivali? Dobro, odgovorno poslovanje? Pitam vas kako? Možda dva ili tri čoveka u Gorici imaju ideju inicijativu, ostalo kao i u svim javnim preduzećima. Da 70%nedođe na poso nebi se primetila razlika.Partijsko SPS zapošljavanje, oda. Kao i u ostalim preduzećima SNS, DSS .... POGLEDAJTE ŠTA RADE
    jEL ZNATE ŠTA JE NAJVAŽNIJE? dA OBUČETE ODELO STAVITE KRAVATU I BUDETE ŠTO OZBILJNIJI A MOZAK ŠTA TO BEŠE

  • Aleksandar

    19:42 // 13. 4. 2013.

    Kolika je prosečna plata u Gorici? Stvarno ne znam taj podatak, a baš me interesuje! Možda ne bi bilo loše da premoste s neko kreditče ;-)

  • Jovan

    01:23 // 14. 4. 2013.

    Nek mu pomogne mladi Darko pomo'nik il yamenik direktora, radio je u diskontu rayume se u ......

  • Vujadin Vujadinovic

    10:01 // 14. 4. 2013.

    'ajdeeee priznajte lepo da ste nesposobni pa da se pozdravimo...

  • Zagor

    19:01 // 14. 4. 2013.

    Dakle cirkus ide dalje. Napravice od ovog grada klovnovsku paradu. Cini mi se da Perišić ne drzi konce u svojim rukama. Grad je skoro svakog drugog dana u blokadi. Vala kad razmislim ko su sve nacelnici i direktori - bolje i ne moze. Nesposobnost, nestrucnost, usko stranacka zaslepljenost, niski kriterijumi za izbor kadrova ... Grad je nikad prljaviji, toplana ostavila narod bez grejanja, ocekujem da ce i vodovod ostaviti narod bez vode leti ... A onda kad im se kaze istina oni prete.
    Mislio sam da zute treba pomeriti - zato sam i glasao protiv njih ali nisam glasao za ove klovnove. Ocekujem da na sledecim izborima ispravimo gresku

  • Luka Laban

    09:41 // 16. 4. 2013.

    More glavna greska je sto su i u Gorici ,Medijani,Naisusu i Toplani zadrzali zute na svim direktorskim pozicijama a jos su vratili i propale zute politicare i dobro ih udomiri u vodovodu i Medijani. Uzivkaju za 50-60 hiljada platu. A realno nisu ni potrebni samo koce Naprednjake i zabijaju kajle gde god stignu!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: