Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:10, 4. 2. 2022.

Produžava se februarski raspust, đaci i naredne nedelje po istom modelu

prazne ucionice sredjena Neradni dani i 17. i 18. februar; Foto: Lj. M.

Februarski raspust biće produžen zbog epidemiološke situacije u Srbiji i trajaće od 12. do 21. februara, zbog čega će školska godina biti produžena za 3 dana. Tim za škole odlučio je da i naredne nedelje svi mlađi osnovci budu u učionicama, dok će stariji osnovci i srednjoškolci, kao i prošlih nedelja, nastavu pratiti po kombinovanom modelu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan

    11:38 // 4. 2. 2022.

    Mislim da bi bilo bolje da uopste ne idu u skolu i da svima date petice. Samo zapamtite ce nekada neko od njih biti doktor i leciti ljude!

    • U pravu ste!

      12:05 // 4. 2. 2022.

      Baš tako neka svima daju petice a posle će da nas leče mamini i tatini sinovi i ćerkice sramota nikad veći nerad nije bio ostali skapavaju od posla i po državnim institucijama i kod privatnika
      a oni neznaju šta će od raspusta a Fakulteti to je pa tek priča za sebe, jednom nedeljno dođu na posao ovo je stvarno baš nekorektno prema ostalim ljudima koji moraju da rade!

    • Maturant

      14:32 // 4. 2. 2022.

      Sigurno će neko od nas biti doktor! Ovde je reč o školama u kojima se ne školuju doktori a znamo kako se oni školuju, pa vaš komentar nije na mestu.

  • Jonca

    12:29 // 4. 2. 2022.

    A uglavnom ce se uclanivati u SNS ili SPS i dobiti mesto vodecih ljudi ovog grada,usput kad naprave krivicno delo, predmet ide u fioke u zaborav.Identicni kadar koji danas vodi skupstini u gradskoj kuci

  • Маме и тате

    15:02 // 4. 2. 2022.

    Маме и тате ће да их уче пошто професори не знају. То ће се десити под условом да проводе мало времена да њима и да причају са својом децом. Ко жели да научи тај не тражи изговоре а васпитање и однос према школи долазе из куће. Деца су верне копије својих родитеља.

  • Srecko Sojic

    15:19 // 4. 2. 2022.

    (SKOLE TREBA UKINUTI?)
    ionako ucitelji nastavnici profesori nemaju nikakav autoritet nad decom a neuceih pravim vrednostima nego nazadnim skolskim programom pa tako ako neko hoce da uci i postigne neko veise obrazovanje ide na privatnee casov jer ih u skoli uce partiski neobrazovani nastavnici
    Iz godine u godinu dece je sve manje a nastavnika sve vise zvrsavaju neke skole uglavnom preko veze

    • Nesrećko Bojić

      17:20 // 4. 2. 2022.

      Srecko, mogli biste da malo poradite na pravopisu koji vam je katastrofalan, umesto što kritikujete sve i svašta i sumnjate u mlade ljude.

  • Maturant

    16:01 // 4. 2. 2022.

    Često se o ponašanju nas mladih, negativno govori kao o većini, ali nije tako,već loši postupci pojedinaca se češće plasiraju u medijima. Pitam zašto?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: