Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:56, 6. 10. 2017.

Produžava se rok za rekonstrukciju niškog vrtića "Crvenkapa"

Vrtić Da li je renoviranje vrtića "Crvenkapa" moglo ranije da se završi? foto: JV/J. A.

Iako je v. d. direktorka "Pčelice" Svetlana Mitić pre nekoliko dana rekla da će za nedelju dana deca moći ponovo da idu u vrtić "Crvenkapa", informacije gradskog rukovodstva nakon posete obdaništa su drugačije. Novi rok sa kojim spekulišu je 10 do 15 dana, a kako saznajemo u Sanitarnoj inspekciji, iz uprave "Pčelice" su odavno tražili da završetak radova bude odložen 3 meseca.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • crvenkapica

    20:06 // 6. 10. 2017.

    I kad krecu nasa deca u Crvenkapu? Niko ne zna ili zna,ali nece da kaze!?! Deca sede u ledenim sobama u Palcicu,promaja,losa higijena,guzva,jednom recju stanje za plakanje. Roditelji!?!?

    • mb

      23:01 // 6. 10. 2017.

      Izvolite u privatni vrtic...

    • Palcic

      23:55 // 6. 10. 2017.

      Gde je to u " Palcicu" losa higijena? Da li ste ulazili u sobe i kupatila? Moja dva deteta idu tamo i mogu reci da smo zadovoljni i higijenom i vaspitacicama posebno. Guzva jeste samo od 8:20 do 8:30 kada svi dodju u poslednjem minutu. Grejanje jeste problem, ali je tako i u stanovima gde zavisimo od toplane.

    • Nesa

      10:07 // 7. 10. 2017.

      I moje dete ide u Pcelici i ja sam prezadovoljan..a vama ako se ne svidja imate privatne vrtice gde je stanje identicno kao u Pcelici samo biste placali pet puta vise.Preterali ste u svemu sto ste napisali i nista od toga nije istina.Ako je hiladu zadovoljnih a samo je jedan nezadovoljan,onda je sa Pcelicom sve u redu.

  • JEL BITNIJA KAMPANJA ILI DECA ?

    22:55 // 6. 10. 2017.

    Evo vec danima razmisljam hoce li novac pre da se usmeri u izgradnju akvaparka, ili klinickog centra, ili izmestanje pruge, ili rekonstrukciju vrtica ???
    Nesto mi se cini da ce novac ipak pre da usmere u Vitkov dzep, kako bi sto pre obezbedili prenose skupstine, a time i svoju kampanju.
    Na kraju ce nas ubedjivati kako je sve po zakonu.
    Nije u skladu ni sa zakonom ni sa logikom.

  • mb

    23:07 // 6. 10. 2017.

    Projektant i nadzorni organ je Direkcija za izgradnju grada,tender je takodje sprovela Direkcija.Na tenderu je probijena procenjena vrednost od strane jedinog ponudjaca i islo se u pregovaracki postupak i to je razlog probijanja rokova...Ljudi Pcelica i niko iz Pcelice nema veze sa svom tom situacijom.Uostalom za koji dan vrtic krece sa radom.

  • Naissus

    12:55 // 7. 10. 2017.

    Važno je da će kampanja biti tačno na vreme

  • Crvenkapicaaaaaaa

    16:03 // 7. 10. 2017.

    U vrticu" Palcic "mozda je sve ok i higijena i sve ali u onoj zgradici u dvoristu gde su smestena deca iz vrtica "Crvenkapa" ,koja se nalazi i pripada vrticu "Palcic" ,uopste nisu uslovi kako treba pocev od higijene pa do svega ostalog da ne nabrajam to odlicno znaju roditelji koji dovode decu tamo a ja sam nazalost jedna od njih.Iskreno se nadam da cemo uskoro da se vratimo u svoj vrtic

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: