Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:32, 28. 2. 2022.

Profesor Samardžić: Srbija je osvanula na mapi kao jedina evropska država koja podržava rusku agresiju

emisija Srbija je osvanula na mapi Evrope kao jedina evropska država koja podržava rusku agresiju na Ukrajinu, ocenio je profesor Samardžić; foto: FoNet

Da je Srbija osvanula na mapi Evrope kao jedina evropska zemlja koja je podržala rusku agresiju i invaziju na Ukrajinu, rekao je profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Nikola Samardžić u emisiji Kvaka 23. Smatra da je ta odluka predsednika Aleksandra Vučića u cilju ličnog, a ne nacionalnog interesa.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ok, ali...

    09:56 // 28. 2. 2022.

    Zar nije interes nase zemlje da se Kosovo vrati, Republika srpska opstane... I naravno da smo jedini na mapi, svi ostali su vec pod njihovom cizmom. Pritom ne govorim ovo zbog Vucica, vec zbog iole mozga. Trebamo li mi to da priznamo da smo mi sami krivi sto su nas bombardovali, pa ce nam Djura oprostiti sto nas je tukao?

    • Djura

      12:01 // 28. 2. 2022.

      Medju nama postoje praznoglavci i punoglavci. Oni koji navijaju za Partizan i oni koji navijaju za Zvezdu.
      E sad ako zapad sa svojim sankcijama bude uporan i pocne da povlaci kapital. Aptiv se recimo preseli u Albaniju, a pirotski Tigar u Bosnu. Neki se preseli u Makedoniju.
      Ovakvu odluku Vucic donosi zbog sebe . Lako ce on ubediti Srbe da je Djilas...Slozena situacija.

  • Mobutuseseseko Kukungbendewazabwanga

    10:16 // 28. 2. 2022.

    Србија је, такође, једина европска земља коју је одбрамбени савез, нато, напао.

  • lupnuo pa ostao ziv

    10:31 // 28. 2. 2022.

    ne znam sta reci za ovakve ljude, zasto bi se Srbija zamerala bilo kome zbog tudjeg konflikta?

    • Petar

      15:00 // 28. 2. 2022.

      Kada je Srbija bila bombardovana mi smo, naravno, bili protiv toga. Kada neko drugi bombarduje nekog trećeg mi nemamo ništa protiv toga (iako je taj treći bio protiv bombardovanja nas). Tužno.

    • Petar

      17:00 // 28. 2. 2022.

      Opet ja. Zar činjenica da su sve države Evrope osudile napad na Ukrajinu osim Srbije ne budi sumnju u ispravnost naše odluke.

    • tina

      08:22 // 1. 3. 2022.

      Imam jednu analogiju i pitanje za vas. Recimo da ste dobri prijatelji sa komsijom. Onda jednog dana on pretuce zenu pred vasim ocima, i vas pozovu na sud. Morate da svedocite protiv njega. To je tudj sukob, a vi necete da se zamerate, jel da?

  • Eee moj profoo ne valja ti profesija

    15:00 // 28. 2. 2022.

    Najbolje da uvedemo Rusiji sankcije pa da se grejemo na sneg i da izvozimo mekike samo ne znam gde.Mene politika ne interesuje ni SNS ili ova ili ona stranka samo budite ljudi i nemojte da lažete ljude i da širite laži.

  • Zeka

    20:45 // 28. 2. 2022.

    Samo kada prođe ovo sa Ukrajinom, treba kristalno jasno srediti stanje u medijima i na društvenim mrežama. Sada je samo pitanje, da li je prof. ovako nešto kazao ili je pogrešno napisano da je Srbija "podržala priznala Rusku agresiju i invaziju na Ukrajinu", što je notorna laž i prevara. Za ovakvu lažnu izjavu ili pisanje neko mora da odgovara i to DEBELO.

    • Ppera Mitić

      22:36 // 28. 2. 2022.

      Odgovarali ovi tvoji za hilikopter, krusik, sava malu, stanove, lazne diplome i td, pa ce i profesor sto prica istinu.

  • Dragan Petrovic

    10:16 // 4. 3. 2022.

    Odgovornost u Srbistanu je nepoznata rec...ako je u interesu onoga sto sedi na dve stolice,i nesto mu ne upadne u procep...izgleda da nismo upamtili lekciju iz proslosti...vojvoda Steva cekao 10.000 Kozaka,pa kresnuo u bure baruta...99-te Rusi pobegose i ostavise nas (sem Lukasenka)...INTERES je glavna stvar u politici,pa cemo to nekad shvatiti,ali za sada prekasno...KOJEKUDE Srbijo...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: