Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:00, 13. 6. 2012.

Profesor ukrao novac od ekskurzije

Gimnazija Leskovac (2)

Protiv profesora jedne leskovačke srednje škole policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je ukrao novac đaka namenjen odlasku na ekskurziju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Davor Todorović

    19:08 // 13. 6. 2012.

    Od dece kradete lopovi jedni neopevani!
    jadni roditelj mu jedva da za ekskurziju, od leba odvaja, a vi kradite. Em što imate profesorske plate, em privilegije em vam malo pa od dece uzimate pojedinci!

    • B-ice NicollaBeatz

      03:10 // 14. 6. 2012.

      Ko si ti da mnogo pametuješ ovde i da nazivaš nekog lopovom? Ne znam da li je taj profesor uz'o pare ili nije, ali dok se ne dokaže da je uradio nešto loše čovek nije zaslužio da mu neki levi pojedinac govori sve i svašta.

    • Aleksandar T.

      09:55 // 14. 6. 2012.

      Koje bre profesorske plate, to je jad i beda. Umesto što kukaš na njih, bolje kukaj na lelemude iz Ministarstva prosvete, koji ne umeju da sklope dve prosto proširene rečenice a imaju 300 hiljada mesečnu platu.

    • Davor Todorović

      16:12 // 14. 6. 2012.

      B-ice NicollaBeatz. Pa o tome se i radi. Ništa i ne stigne do suda i do pravosuđa. Suđenja traju po nekoliko godina, takvima suđenje zastareva. Kako ćeš da dokažeš kada ga njegovi podržavaju i skaču na medije kada se god pomene neki profesor? Sećaš se samo kada se onaj klinac ubio, naravno, svi mediji i neki profesori su rekli da se slučajevi zataškavaju. Protiv njih ne možeš ništa da dokažeš zbog silnih veza i rupa u zakonu.
      ja sam levi pojedinac, a ti si glup kao rezervni točak.

      Aleksandar T, a ne. kako je B-iceNicollaBeatz rekao mora da se dokaže. Mi moram oda dokažemo da oni primaju 300 000 mesečnu platu a ne umeju dve rečenice da sastave.
      problem je kod dečka što je pristrasan. ja sam budući prosvetni radnik pa nisam, gadim se ovakvih stvari, a on ima nekoga u prosveti verovatno u porodici ili u prijateljima pa je zadužen da brani njihove interese.

    • B-ice NicollaBeatz

      00:21 // 15. 6. 2012.

      Postoji i drugi način na koji možemo da razgovaramo za ovo 'glup ko rezervni točak', potrudi se da se tako ne obraćaš ukoliko planiraš da odgovoriš na ovaj komentar.

      Nikog nemam u prosveti, bar ne kol'ko ja znam, tako da nema potrebe da branim nekog zbog toga. Ti obrati pažnju na svoj fakultet i kako da budeš bolji u svom životu, malo manje budi ovde dežurni komentator. Eto, ti daj primer kako treba da radi i da se ponaša jedan prosvetni radnik i sve će da bude u redu.

    • Davor Todorović

      04:22 // 15. 6. 2012.

      ,,Postoji i drugi način na koji možemo da razgovaramo za ovo 'glup ko rezervni točak'"
      Postoji drugi način da razgovaramo na ono
      ,,Ko si ti da mnogo pametuješ ovde i da nazivaš nekog lopovom?"
      i ,,levi pojedinac"
      pogotovo kad ne pročitaš lepo moj ceo komentar nego nabrzaka odgovaraš.
      Ti si mene nabedio i napao bez razloga da čoveka nazivam lopovom, a ja to nisam učinio. Taj primer sam samo iskoristio da skrenem pažnju da se ovakve stvari dešavaju i da ih ima na pretek, nebitno za ovaj slučaj da li je on kriv ili ne.
      Ti si započeo agresivno, agresivno odgovaram. Sad si nastavio lepo da pišeš, lepo odgovaram.
      ,,Ti obrati pažnju na svoj fakultet i kako da budeš bolji u svom životu,"
      Leo rečeno, hvala.

      ,,Eto, ti daj primer kako treba da radi i da se ponaša jedan prosvetni radnik i sve će da bude u redu."
      Hvala i na tome, ali opet lepo si rekao, ja mogu da se potrudim. Nisam ni ja perfektan, kao ti ili bilo ko, ali za ovakve stvari ja se nebi brukao, zadovoljio bi se osnovnom platom.

  • Glas Divljine

    20:03 // 13. 6. 2012.

    Nezna se zasto je dobro sto je nestao novac od eskurzije? Nedaj boze dase nesto desi u svajcarskoj.Bolje za vas,svi na vlasinu.

    • Aca Leskovac

      00:12 // 14. 6. 2012.

      @Glas divljine
      ˝Ne zna˝ se pise odvojeno i ˝da se˝ takodje. Svajcarska se pise velikim slovom i jedna je od najsigurnijih drzava na svetu.

      Ali se ipak nadam da je ta tvoja poruka bila sarkazam.

    • Jelena

      03:38 // 14. 6. 2012.

      Bravo brate srBine!! Dve prosto prosirene recenice i 6 gramatickih gresaka... Kao da si pravopis ucio kod privatnika...

      Da odes kod uciteljice i da trazis pare nazad, posto te nista nije naucila!

    • ljubazna komsinica

      11:52 // 14. 6. 2012.

      Glas Divljine...moj predlog ti je da izadjes na predstojeci prijemni ispit za maturante.Osvojices maksimalan broj poena jer se sve pravopisne greske priznaju.Mozes da pises i naopako sve je dozvoljeno,rece juce nas ministar a nije bio pijan majke mi.Bices djak generacije,garant.Mozda ubodes i neku stipendijicu...

  • Saletova armija

    23:18 // 13. 6. 2012.

    Poštovani, Profesor je svakako jedan od najboljih u svom poslu u celoj školi, ne samo kao predavač, već i kao čovek. To što je on uradio da bi učenike odveo u inostranstvo je bio zaista mukotrpan posao, mesecima se trudio da sve pripremi, organizuje, čak je angažovao veliki broj sponzora kako bi cenu poprilično skupog studijskog putovanja učinio pristupačnom. Jedini je u Srbiji koji se usudio da uradi nešto tako veliko! O tome mogu da svedoče pozitivna iskustva učenika koji su išli na putovanje. I molim Vas, nemojte mu suditi pre nego što se bilo šta dokaže. Zamislite samo situaciju da to nije istina, da li će on imati volju da nastavi da se trudi da uradi nešto u budućnosti?!

  • Jasmina

    00:15 // 14. 6. 2012.

    Au, Glas divljine kako si nepismen, pa ti nisi izgleda zavrsio ni osnovnu skolu....

  • Milan

    11:45 // 14. 6. 2012.

    Profesor u srednjoj skoli ima, ako ima srecu i pun fond casova, malo manje od 40000 dinara platu. To je manje od sofera ili portira u Telekomu ili EPS-u. Toliko o profesorskoj plati i privilegijama. A ovog coveka ne razapinjite dok se ne dokaze da je nesto ukrao, toliko politike i kriminala ima svuda da je tesko poverovati u vest kad se objavi.

  • Milena Markovic

    16:18 // 14. 6. 2012.

    To ako je neko dobar predavač i ima drugarski odnos sa učenicima ne znači da nije u stanju da uradi ono što mu se pripisuje (a ne mora da bude tačno). Mada mislim da bi senzacionalističko izveštavanje treblo sprečiti i plasirati ovakve vesti tek nakon dokazivanja jer u protivnom mogu da naruše ugled ovog čoveka ukoliko se na kraju pokaže da nije kriv.

  • Davor Todorović

    16:36 // 14. 6. 2012.

    Drugo, neki ljudi jednostavno neće ili ne žele da čitaju komentare i da pokušaju da razumeju šta ko hoće da kaže nego samo kenjaju nešto.
    Evo da crtam šta sam hteo da kažem
    ,,Od dece kradete lopovi jedni neopevani!"
    MNOŽINA ej alo. Nisam ni u jednom momentu rekao ,,Od dece kradeš" rekao sam ,,KRADETE"
    Ovo ovde je samo jedan primer, koji tek treba da se dokaže, ali jedan od mnogih primera zloupotrebe službenog položaja u ŠKOLSTVU. A ne samo u jednoj školi. To važi i za osnovne, srednje i fakultete.
    Dalje, ,,Em što imate profesorske plate, em privilegije em vam malo pa od dece uzimate pojedinci!"
    Alo bre ponovo, za nepismene. Profesorske plate, miuslim uopšteno, plate po osnovnim srednjim štkolama a posebno fakultetima, gde profesor ima svoju fiksnu platu, pa seminari, pa ručkovi, pa spremanje studenata, i on tako preko svoje plate zaradi mnogo više,a opet ni on nije kriv, to mu je zakon i država omogućila. Naravno što vi kažete,od ministarstva se počinje.
    To sistem treba reorganizovati

  • Davor Milenkovic

    22:33 // 22. 6. 2012.

    Kako mozete tek tako da napisete "Profesor ukrao novac od ekskurzije"? Istraga je u toku i vi ne posedujete prava da napisete ovako nesto. Da li vam je palo na pamet da je mozda novac upotrebljen u druge svrhe? Siguran sam da ovaj covek nije kriv, a nadam se da ce to biti i dokazano. Mislim da je sramota da ovakva jedna vest se pojavi u svim mogucim lokalnim vestima, a da li je neko mozda istakao koliko je taj profesor imao uspeha u radu sa ucenicima? Da li je to ikada bilo u nekim vestima?! Ovo je poraz za nase medije, a ne za nase skolstvo. Da li je u i jednim vestima bilo ko je novi djak generacije Gimnazije, ko je osvojio neko mesto na takmicenju? To je samo moj stav ali mislim da se vecina sa tim slaze.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: